Oldstyle Rave Classics

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met de nieuwbouw van het Patronaat is Haarlem zonder twijfel een van de mooiste locaties van Nederland rijker. De grote zaal van het nieuwe architectarische hoogstandje biedt aan bijna 1000 mensen de mogelijkheid om uit hun dak te gaan op hun favoriete muziek. Dankzij de zwevende constructie van de op veren rustende zaal en het gloednieuwe geluidssysteem klinkt de muziek zoals die bedoeld is.

De organisatie zal in samenwerking met het Haarlemse publiek de beginjaren van de housescene op een magische manier doen herleven. Voor iedereen die met plezier terug denkt aan deze tijd maar ook voor iedereen die deze tijd graag had willen maken is dit het ultieme feest. De ervaren djs zullen het publiek meenemen in een reis van eind jaren 80 tot midden jaren 90 zodat iedereen weer van zijn of haar favoriete houseclassics kan genieten. Bezoekers van de vorige edities weten dat de sfeer centraal staat, en er zal weer hard gewerkt worden om dit lekkere gevoel te bereiken.

De line-up bestaat net als de vorige keer geheel uit djs die vanaf het begin af aan actief waren in de housescene. Vox & Jordens zullen als residents het feest openen met hun houseplaten uit eind jaren 80.

Hierna zullen niemand minder dan Fierce Ruling Diva een daverende live-show gaan verzorgen. Deze band bestaat uit Jeroen Flamman en Jeff Porter (Abraxas). Zij hebben elkaar eind jaren 80 in New York ontmoet en startten hun eigen platenlabel Lower East Side Records en de live-band Fierce Ruling Diva. Na vele succesvolle producties, eigen (illegale) feesten en optredens over de hele wereld, keren zij terug naar de beginperiode en laten zij horen waar house voor stond en vandaag de dag nog steeds voor staat: jezelf laten gaan, een goede sfeer en ongeremd feesten.

Na de live-set zal Jeroen Flamman een dj-set verzorgen waarbij hij een brug maakt van de eerste houseproducties naar de periode die hierop volgde, gepresenteerd door early hardcore legendes Buzz Fuzz en Chosen Few.

Meer over kaartverkoop en andere informatie op www.Cuup.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws