Chemistry\'s nieuwjaar

Partyscene Redactie | 28 december 2005
headlines

 In de grote zaal kan er gedanst worden op soulful house en classics van bekende Rotterdamse kopstukken als Ronald Molendijk en Miss Monica. Ook Marcello, die haast wel een Rotterdamse dj forens genoemd kan worden, zo vaak is hij in het Rotterdamse nachtleven te vinden, en een van de best bewaarde geheimen uit de Maasstad dj Ismedio zullen een duit in het zakje doen.

chemistry

In de kelder worden in één nacht nog een keer alle krakers, highlights en hits van het afgelopen jaar aan elkaar gemixt in een nachtelijke mixmash sessie mede mogelijk gemaakt door Rotterdamse dj/party organisator en sinds kort ook producer Jermaine S en Muzikjunki, die dit jaar uit de Rotterdamse underground is opgestegen. Daarnaast zullen niemand minder dan chief rocker Brian S mixmash master Jaziah, beiden residents op RUSH, een dikke oud en nieuw set weg gaan geven.

Naast de uitgebreide mogelijkheid om te dansen, wordt het theater helemaal omgetoverd tot Casino Royale, compleet met blackjack en roulette tafel. Gegarandeerd beter dan de oudejaarsloterij! Daarnaast is het een plek om te socializen en om met elkaar op het nieuwe jaar te drinken. Met een oldschool prijs van 25 euro is er bewust voor gekozen om de oud en nieuw prijzengekte te doorbreken en er een feest voor de mensen van te maken. Om 22:00 uur zal het feest beginnen en zal naar het 0-uur toegewerkt worden. Daarna zal er met knallende kurken verder gefeest worden tot in de diepe late uurtjes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws