Drum ’n bass awards 2005

Partyscene Redactie | 22 december 2005
headlines

awardIn het uitgaansleven hoor je betrekkelijk weinig drum ’n bass, maar het genre leeft flink, onder een relatief kleine aanhang. Liefhebbers van het genre kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en op woensdag 28 december mogen dan uiteindelijk de populairste spelers van de Nederlandse drum ’n bass-scene een award in ontvangst nemen.

De eerste stemronde, waarbij de genomineerden werden bepaald, zit er inmiddels al op. Je kunt nu nog stemmen op de genomineerden. In deze tweede ronde kun je per categorie een keuze maken uit vijf kandidaten en uit alle stemmen worden vervolgens de beste artiesten gekozen. Er worden awards uitgereikt in de categorieën: Beste DJ, Beste Breakthrough DJ, Beste Producer, Beste MC, Beste Breakthrough MC, Beste Event, Beste Label, Beste Recordshop en Beste Website. Tijdens de avond zal middels een Mc-battle worden bepaald wie de beste breaktrough MC van 2005 is. Je kunt hier nog snel even stemmen. Hieronder vind je nog even de genomineerden op een rijtje:

Breakthrough DJ:
El Maria
Mieras
Nicon
Sektor
Silvahfonk

Event:
BAM
Ichione
prspct
Redzone
Major League

Label:
Avalanche
Black Sun Empire rec.
Counter Intelligence
Fokuz
Vision

MC:
Dan Stezo
Jay
P.A.T.
Proskript
Quest One

Producer:
Black Sun Empire
Limewax
Martyn
Noisia
Panda

Recordshop:
Distortion, Amsterdam
Killa Cutz, Amsterdam
Metro, Utrecht
Waaghals, Nijmegen
Triple Vision, Rotterdam

Website:
www.bamdnb.nl
www.bassground.com
www.dnbforum.nl
www.jungletrain.net
www.redzoneheadquarters.com

DJ:
Adi-J
Lenzman
Nymfo
Silvahfonk
Thrasher

Rond de uitreiking staat ook een groot feest gepland, in beide zalen van het Paard. Op het feest zijn er optredens van Drum Origins, Lokal, Mike Engine, Martyn, Predator, Hidden & Eye-D, Sektor en Adi-J.

Kijk voor meer info op www.dnba.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws