Funkd in 2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

...en hebben de toon gezet voor de (inter)nationale gastdeejays die in 2005 allemaal voor Funkd hebben opgetreden.

Beide residents bewezen keer op keer makkelijk mee te kunnen met de internationale gastdeejays. Een niet geringe prestatie gezien de status van de meeste gastdeejays. Deejays als Erick Morillo, Todd Terry, Joey Negro, Ron Carrol, Ian Carey, Sebastien Leger en deejay Spen kwamen allemaal voorbij bij Funkd. Ook werd de avond elke keer geopend door een ander talent uit de Nederlandse underground. Remko de la Fresco en deejay Denniz hebben hierdoor ook hun Funkd residency in 2006 verdiend.

In 2006 wil Funkd zichzelf blijven verbeteren. Een nieuw jaar is ook een nieuwe start, ook bij Funkd. Vrijdag 6 Januari daarom de Funkd Full Effect 2006 Kick Off Party. De line up is werkelijk om van te smullen. Maar liefst 5 Nederlandse top deejays draaien allemaal 1 uur de beste funkd up house. Laidback Luke, Brian S, Mike van Loon, resident Born to Funk en Leo van der Weijden zijn dan in the house! Laidback Luke, Mike van Loon en de zeer talentvolle Leo van der Weijden (Knightz) debuteren bij Funkd.

Laidback Luke stond al een tijd op onze verlanglijst. Deze veelzijdige deejay/producer/remixer combineert in zijn deejay sets en producties funkd up house met pop en elektro invloeden. Hierdoor creert hij zijn unieke sound. Mike van Loon is 5 jaar lang worldwide resident geweest voor Hed Kandi en heeft nu een transfer gemaakt naar Tokyo Projects, het nieuwe label van Hed Kandi oprichter Mark Doyle. Zijn deejay sets gaan van uplifting house naar tribal en de meer progressievere house. Talent Leo van der Weijden opent deze editie van Funkd. Hij is onlangs getekend door het nieuwe management bureau Knight en bevindt zich hiermee in het goede gezelschap van Bruno from Ibiza en Smoking Jo. En dat is niet voor niets.



Naast deze 3 Funkd debutanten onze resident Born to Funk die in November voor Erick Morillo maar weer liet zien waarom wij bij Funkd een grenzeloos vertrouwen in hem hebben. Hij leverde toen een absolute topset af. De zeer populaire en sympathieke Rush resident Brian S maakt de line up compleet.

In de Earwax studio heeft host en resident Leyo een absolute legend of the underground uitgenodigd. Deejay Edgarage debuteert eveneens bij Earwax. Zijn muziekcollectie is met recht uniek te noemen. Waarom? Dat moet je live meemaken.

Vrijdag 6 Januari vormt de Panama het toneel voor de eerste Funkd in 2006. 7 Zeer talentvolle Nederlandse deejays, host lex Empress, promotor Johnny-Boy en de rest van de Funkd crew. Ze zijn allemaal present om 2006 waardig af te trappen!

FUNKD, Panama, Amsterdam
Vrijdag 6 Januari van 23.00 tot 04.00
Voorverkoop via www.beep.nl (12,50 euro!), AUB, entree a.d. deur is 15 euro.
Laidback Luke, Brian S, Mike van Loon, Born to Funk en Leo van der Weijden
Hosted by Lex Empress. www.yougotfunkd.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws