Maximaal op 6 januari

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit keer met een speciale line-up: Sandrien (Vreemd, Innercity) en Phonopunk (Mainstage Escape) komen draaien. Recovery Sounds opent met zijn atmosferische, techy draaistijl. Vervolgens een zoete mix van tech-house en electro vloeiend in funky, diepe techno. Sandrien en Phonopunk na elkaar, een gewaagde combinatie. Aan Castro le China (Escape, Poema) de taak om de soulvolle tech-house van Phonopunk om te toveren in n lange opbouw.

Samen met Ego Emechete zal dit jonge technotalent laten horen hoe levend techno is: diepe baslijnen, verslavende hi-hats en lekkere beats on the fly gemixed met live percussie, alsof het appeltje eitje is. Veel topjocks durven het niet aan, maar deze 17-jarige upcoming held schroomt niet om de djemb-professional in korte sets van 15 minuten aan het woord te laten: op zoek naar de roots van techno!Steeds dieper totdat Onhcet in het laatste uur flink zal uitpakken. Deze final-scratch dj heeft het tijdens het Blizz feest van BPP al gepresteerd om de zaal op zijn kop te zetten, zijn naam waardig en zal weer met minder geen genoegen nemen. Luister eens naar zijn set op 3voor12 om zelf te oordelen: http://3voor12.vpro.nl/3voor12/player/audio.jsp?audionumber=23143575

Ook visuals zullen je meenemen in deze editie van maandelijks techno-geweld. Vj Jorg MAKS zal maximale visuals op het doek toveren.

Wil je ontspannen? Geen probleem, healing en massage op het balkon! In hogere sferen in no-time. Boven zal de magie te proeven zijn, je wordt gemasseerd terwijl je langzaam je ogen over het feestgedruis laat glijden.

Elke eerste vrijdag van de maand ben je welkom in club LA voor een portie onvervalste techno, zo ook op deze knaleditie! Kijk op onze website voor meer info: www.buildingpressure.nl

BuildingPressureParties presents:
MAXIMAAL 6 januari New years edition
Tech-house2Techno every first friday of the month
met Sandrien & Phonopunk, live percussion & massage

Vrijdag 6 januari,van 22.00 tot 05.00 uur
Club LA Kerkstraat 52 (kruising Leidsestraat)
Entree: 7 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws