Betty Ford XXL Maandag 26 december

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op Tweede Kerstdag, dat ook dit jaar weer op 26 december valt, neemt Betty voor het eerst alle, maar dan ook echt alle, ruimtes van de Cruise Terminal in Rotterdam in gebruik.

De avond begint in Restaurant Rotterdam met een heus Betty Ford XXL Christmas Diner. Voor slechts 49,50 kan je genieten van een overheerlijk 3 gangen keuzemenu incl. een glas welkomstchampagne. De prijs is incl. een toegangskaart voor het feest. Geen geld toch? Reserveren gewenst (010 290 84 42).

Na het diner barst om 23.00 uur het grote feest los. Met een line-up die elk eerder gegeven gay en gayminded feestje doet verbleken; Erick E, Jip de Luxe, Gregor Salto, Miss Monica, Mike van Loon, Thunderpussy & DD King, Irwan, Rockid, Viccc, Norman Soares en natuurlijk Bettys vaste mcs Nova en Miss Bunty. Speciale gast is de uit Chicago afkomstige vrouwelijke top dj Honey Dijon.


XXL...

Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor voldoende entertainment; Bettys Staff zal onder leiding van Kerstman Golden Wonderboy weer voor de nodige hilarische momenten zorgen.

Meer info over het kerstfeestje zoals de voorverkoopadressen en de openingstijden kan je terug vinden op [url]www.bettyfordclinic.info[/uel]

Maandag 26 december: Betty Ford XXL: Meer Van Alles! Zorg dat je later tegen je (geadopteerde) kinderen kan zeggen: ik was erbij.

Maandag 26 december
Betty Ford Clinic
23.00 05.00 u.
Voorverkoop 20,00
Deurverkoop 25,00

Up: Erick E, Gregor Salto, Jip de Luxe, MC Nova, Norman Soares on percussion
Up Yours: Honey Dijon (chicago, usa), Miss Monica, Viccc, Mike van Loon, MC Miss Bunty
Down: Thunderpussy & DD King, Irwan, Rockid

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AR Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws