De Gasten Zonder Grenzen vieren Wappie New Year

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met de beste sfeer die je je maar wensen kan. En, natuurlijk, met een portie housemuziek die je veertien uur lang je vermoeide voetjes zal doen vergeten.

Traditiegetrouw vieren de Gasten Zonder Grenzen al op de eerste dag van het nieuwe jaar het beste feest van 2006: Wappie New Year. En zoals de traditie voorschrijft zullen ze ook dit jaar weer alles op alles zetten om er een bizar spektakelstuk van te maken. Samen met hun befaamde housefamilie, en samen met de jongens die de afters en de weekends van de Gasten Zonder Grenzen het afgelopen jaar tot de leukste in hun soort hebben gemaakt. Mike Ravelli, Michael von L. (alias Ille Bitch) en de cultheld van de Amsterdamse afterscene: De Man Zonder Schaduw.

Toch zou Wappie Wappie niet zijn als de Gasten er niet een dikke schep bovenop doen. Daarom is ook dit jaar weer niemand anders dan DJoker Daan gevraagd om Wappie New Year af te sluiten. DJoker Daan? Ja, DJoker Daan. Hoewel nagenoeg onbekend in Nederland behoort DJoker in Berlijn tot de grote mannen van de housescene. DJoker, in het verleden resident van legendarische clubs als Tresor, E-Werk en de Ostgut, is de man die afgelopen zomer gevraagd is de Tresor af te sluiten, en is daarmee de laatste DJ ooit die in Tresor heeft gedraaid. Na zijn Oudejaars-optreden in Berlijn zal hij (fris gedoucht, niet geslapen) het vliegtuig nemen naar Nederland om daar Wappie New Year op gepaste wijze (lees: met een 6 uurs afterset) af te sluiten.

In tegenstelling tot vorig jaar zullen er geen kaarten aan de deur worden verkocht. Kaarten ( 12,50) zijn vooraf alleen verkrijgbaar door een mailtje te sturen naar [email]info@gastenzondergrenzen.nl[/email].



+++ Wappie New Year!
+++ 1 januari 2006
+++ 12.00 - 02.00
+++ Kleine Houtstraat 40, Haarlem
+++ [email]info@gastenzondergrenzen.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws