Molotov New Years Eve Party met DJ Falcon(Daftcrew)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJ/ producer Falcon staat bekend om zijn vele hits aan de zijde van Daft Punks Thomas Bangalter zoals So Much Love to Give and Together. Met zijn Real French House Sound zal Falcon de tent laten knallen! Vrolijke electronische house met een scherp randje.

Club More is de locatie waar het allemaal plaats gaat vinden. Electro DJ Terry Toner zal hier dan ook keihard gaan knallen. Electro beats, popelectro en electro funk. Als resident van de succesvolle organisatie Electronation zal Terry Toner ook hier alle handjes de lucht in laten gaan.

Voor de rest van de avond heeft Dexter voor een passende line-up gezorgd. Disco en soulfull house worden door opkomend talent J-Master (Joshua Walter) gedraaid. Natuurlijk mogen de nodige eclectische dansplaatjes niet missen. Damien Hope, bekend van GirlsLoveDJs zal de avond openen met alleen maar de leukste records van afgelopen jaren.

De avond wordt gezellig met veel bekende vrienden, vriendinnen, mooie leuke mensen en waanzinnige muziek. Eigenlijk alles voor een goed begin van een nog beter, nieuwjaar!
Event: Club More
Datum: Zaterdag 31 december (Oud&Nieuw)
Lokatie: Rozengracht 133
Tijden: 23:00 uur 06:00 uur
Minimum leeftijd: 18 Jaar
Entree: 40, - ex vvk 50,- aan de deur.
DJs: DJ FALCON (Daftpunk crew, Paris), DJ Terry Toner (Electronation), DJ J-Master (Joshua Walter) en Damien Hope (GirlsLoveDJs)

Kaarten zijn te verkrijgen bij:
AUB Ticketshop 0900- 0191 Leidseplein / Hoek Marnixstraat
www.AUB.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws