Fatburners

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onder de naam Fatburners doet de organisatie de unieke locatie B.U.M.B. in Rotterdam aan. De artiesten die acte de presence gaan geven zijn Taras (FFWD Danceparade, Cruise Terminal, Nighttown, Las Palmas, Electronic Circus), Sandeep (Extrema, Free Your Mind festival, Cocoon Clubbing) en Swan (Winkel van Sinkel, Love2party.nl). Uiteraard speelt de organisatie in op de kerstgezelligheid. Maar daarnaast biedt de organisatie eveneens de mogelijkheid om in n nacht van al het overtollige kerstvet af te komen

Het nieuwe concept van Partyficial Intelligence wil op een ludieke manier iedereen uit die luie kerststoel trekken. Het is logisch dat je thuis aan het kerstdiner zit, natuurlijk wil je kerstavond met je familie doorbrengen en uiteraard moeten die kerstcadeautjes in de huiselijke sferen uitgepakt worden. Maar wil dat dan zeggen dat er geen ruimte meer is voor een wilde kerstnacht? Nee zegt de organisatie. Integendeel! Partyficial Intelligence pakt deze gelegenheid dan ook juist aan om van de opgelopen vetrollen dansend af te komen. Want niet alleen de djs gaan ervoor zorgen dat er gedanst gaat worden. Onder de bezielende begeleiding van de heetste sportinstructrice in town (Rachel) zal de opgelopen schade door kalkoen of kerststol tot een minimum teruggebracht worden.

Partyficial Intelligence wil met Fatburners de feestdrempel zowel verlagen als naar voren leggen. Want naast de lage entreeprijs van Fatburners, wil de organisatie op een speelse wijze het Rotterdamse publiek uitdagen om al op eerste kerstdag (in plaats van tweede kerstdag) de stoute feestschoenen aan te trekken. Een gewaagde zet van de organisatie. We verwachten op Fatburners dan ook eigenlijk alleen maar doorgewinterde feestgangers, aldus een van de organisatoren.

De djs Taras, Sandeep en Swan zijn geen onbekenden in het Rotterdamse uitgaanscircuit. Al vanaf de geboorte van Partyficial Intelligence zijn zij verantwoordelijk voor de muzikale invulling die zo kenmerkend is voor de P.I. feesten (T-licious, Zomers, Lentekriebels). En met optredens op onder andere de Dance Parade, Extrema, Free Your Mind festival, Nighttown, Las Palmas, Winkel van Sinkel e.v.a. heeft de organisatie een brok ervaring in huis gehaald.



Alles nog even op een rijtje:
Wat: Fatburners
Wie: Taras vs Sandeep, Swan, MC Rachel
Waar: B.U.M.B. Weena Zuid 33, 3012NH Rotterdam
Wanneer: Zondag 25 december, Eerste Kerstdag
Tijd: van 23.00-05.00uur
Prijs: 8* euro vvk (Basic Beat of via [email]jos@partyficial-intelligence.nl[/email] ), deur: 10 euro. (tot 01.00u B.U.M.B. leden 5 euro)

*+ 1 euro fee

Over Partyficial Intelligence
Partyficial Intelligence is een jonge en frisse partyorganisator die kleinschalige en daardoor hele intieme feesten organiseert. Net zoals de feesten zelf, is ook de promotie kleinschalig te noemen. Normale groei is de juiste groei, vinden we bij Partyficial Intelligence. De sfeer is dan ook altijd ongedwongen en met een steevast uitverkochte locatie gaat het los tot in de kleine uurtjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws