Pimpin op 2e Kerstdag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Daar vindt in Outland de tweede editie van Pimpin plaats. Dit is je kans om kerst vet af te sluiten! De Jeugd van Tegenwoordig staat met Katja hoog in de hitlijsten met de kersthit Oh, Oh, Oh, maar de jeugd scoorde natuurlijk al vette hits met Watskeburt en Voor Je Kijken, Doorlopen. Ook hitgevoelig zijn Spacekees en DJ Orlando. Orlando haalde zelfs RTL Boulevard met zijn clip Los, waar Idols op een ludieke manier te kijk wordt gezet. DJs Irwan & Rockid zijn bij clipzender TMF verantwoordelijk voor het nieuwerwetse mixen, met DVDs in plaats van vinyl of CDs. Dus ook je ogen komen niks te kort tijdens deze editie van Pimpin.

Urban is niet alleen r&b, hiphop, reggaeton of dancehall. DJs Muzikjunki en DJ Marc MacRowland gooien house, 80s, 90s en alles wat maar lekker klinkt door de mixer in de mix tot je vanzelf gaat bewegen.

De Jeugd Van Tegenwoordig rapt het al in de kersthit Oh, Oh, Oh: Deze kerst geen schijt aan de rest. Na de bijdrage die Pimpin vorige keer aan het Sophia Kinderziekenhuis schonk, is de keuze nu gevallen op het Leger des Heils. 1 op de 3 Nederlanders is niet blij met zijn of haar kerstcadeau. Heb jij een suf pakje gekregen? Dan kun je het ruilen, maar ook je kans grijpen en er iets nuttigs mee doen! Lever je geschenk in en ontvang korting op je entree. De cadeaus worden samen met een geldbedrag gedoneerd aan het Leger des Heils, want Pimpin is eigenlijk niks anders dan een mooi woord voor beter maken.

MA 26.12 Pimpin
Locatie: Outland, Prins Alexanderlaan 37 in Rotterdam
Entree: 11,- voorverkoop (Ticketbox-verkooppunten), 14,- aan de deur.

Line-up: De Jeugd van Tegenwoordig, Spacekees, DJ Irwan, DJ Orlando, DJ Rockid, DJ Muzikjunki, DJ Marc MacRowland.

www.pimpinparty.nl / www.outland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws