Gloss & Ritmo: The Best of Both Worlds (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Gloss waar de Groovy Sexy Uplifting Club sounds de overhand hebben en RITMO waar de exotische sfeer en die sexy latin beats te vinden zijn, zullen alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. Hoe wordt dat gedaan? De vaste bezoekers van GLOSS weten dat de affordable luxury kenmerkend is voor dit concept dus de Champagnebar en de uitzinnige decoratie zullen zeker niet ontbreken. Doen we daar nog een scheutje RITMO bij met een tropische cocktailbar, sexy beelden op de projectieschermen en sensuele danseressen, dan heb je alle ingredinten voor een knallende afsluiter van het jaar.

Wat kan je verwachten buiten de cocktail- en champagnebar, uitzinnige decoratie, de vele projectie schermen en natuurlijk de mogelijkheid een tafel te reserveren voor Affordable Luxury? Uiteraard een line up zoals je van beide organisaties mag verwachten. In de main area zal er een sublieme combinatie worden gedraaid van pure house music en sexy latin beats. Dat gebeurt natuurlijk niet door de minste. Wat dacht je van de DJs Roog, D-Rashid, Rishi Romero, Benjamin Brown en Leroy Styles? Deze DJs draaien het hele jaar al top en zullen deze avond een special new years eve set ten gehore brengen! We garanderen je dat het dak eraf gaat vliegen! Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook speciaal op deze avond een Eclectic Area met niemand minder dan onze eigen DJ Irwan, 1 van de grondleggers van de eclectische sound. Irwan draait deze avond exclusief in Amsterdam en omstreken dus kom hem zeker checken. Irwan wordt bij gestaan door opkomende talent Switch. Waren we al klaar? Nee dansers en danseressen by Angels Angels, Stunning VJ work by Urwin and more more morecome and see for yourself!!!

Al met al genoeg redenen om 31 december aanwezig te zijn in the Powerzone! Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketbox voor 25,- (ex fee) Als dat geen Affordable Luxury is?

Voor meer info check:

www.thepowerzone.nl/gloss

www.ritmomusic.nl

Gloss & Ritmo: The Best of Both Worlds!
Zaterdag 31 December 2005
Pure- & Latin House Area: Roog, D-Rashid, Rishi Romero, Benjamin Brown, Leroy Styles
Exclusive Eclectic Area: Irwan, Switch
Van 23.00 tot 05.00
Presale 25,- (ex fee) via Ticketbox en The Power Zone
!Limited tables available!
Locatie The Power Zone Spaklerweg - Amsterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws