Paul Elstak wordt 40!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit jaar doet de Rotterdammer het maar liefst 2 maal: vrijdags in Heerlen en zaterdags in Rotterdam. Waarom 2 keer? Een Birthday Weekend? Lees hieronder de verklaring van The Man Himself:

'Ik vier mijn verjaardag op twee data en op twee verschillende locaties om de volgende redenen: Ten eerste word ik 40 (een mijlpaal toch?). Ten tweede valt mijn geboortedatum precies op zaterdag de 14de januari. Dit betekent dat ik op vrijdag 13 januari om 24:00 jarig ben. Dat wordt champagne om middernacht in de Peppermill. Ten derde mag er weer hardcore gedraaid worden in de Peppermill en omdat deze discotheek ver van Rotterdam is en ik er altijd een goede sfeer proef, mede door de vele Belgische en Duitse bezoekers, wilde ik graag op deze locatie een verjaardagsfeest doen.
En natuurlijk houd ik traditiegetrouw mijn verjaardagsfeest in Rotterdam. Vorig jaar was Nighttown in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij. Verder kan ik zeggen dat de sfeer op deze verjaardagsfeesten altijd top waren. Ik kijk er altijd zeer naar uit!'


Paul heeft voor beide nachten een top line up in elkaar gezet. In de Peppermill zal op vrijdag in de main los gegaan worden op de hardcore & early rave beats van de Italianen The Stunned Guys, Firestone, Nosferatu, Negative A, Mainframe, J.D.A. en Vince. Tevens zal Paul zelf een live optreden van Offensive geven. Vanzelfsprekend zal hij zelf ook achter de draaitafels terug te vinden zijn. Voor de liefhebbers van de early rave, oldschool en Jump wordt er in de 2de zaal ook flink uitgepakt. Denk hierbij aan namen als Darkraver, Distortion, Dr. Z-Vago, Reflect en het Forze DJ Team. Het is de eerste keer dat dit legendarische DJ-team bestaande uit Panic, Lars & Paul Elstak, in de Peppermill op zal treden.

Op de zaterdag doet Paul Nighttown aan. Ook hier zullen enkele van zijn beste vrienden en collegas op zijn verjaardag achter de draaitafels plaatsnemen. In de grote zaal, de hardcore area, zullen Edymion, Dione, de Italiaan DJ D, Neophyte en Outblast acte de presence geven. Evil Activities zal zorg dragen voor een vette live show. Natuurlijk zal de jarige zelf ook nog achter de weels of steel plaatsnemen; voor deze gelegenheid samen met zijn maatje DJ Panic.
De basement staat bekend om zijn underground karakter en zal deze nacht in het teken staan van Oldschool, Early Rave & Jumpstyle. Hier vind je artiesten zoals Darkraver, The Viper, Stanton, Yves, Bad Boyz en Rob & MC Joe. MC Ruffian zal op beide evenementen de gehele nacht hosten. Op beide avonden zal Paul bovendien een aantal nieuwe nummers van zijn komende album laten horen. Deze nummers zijn nog niet verkrijgbaar of te downloaden.

Voor beide feesten zijn kaarten 15 euro (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar. De voorverkoop is al gestart via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Record shops. Tevens is er voorverkoop bij de bekende losse voorverkoopadressen. Meer informatie kan je vinden op de Offensive website: www.offensive.nl




Paul Elstak Birthday Weekend Day 1
Datum: vrijdag 13 januari 2006
Locatie: Peppermill Heerlen
Tijd: 21:30 05:00
Internet: www.offensive.nl

Line up:

Hardcore & Early Rave area

Paul Elstak
Stunned Guys (IT)
Firestone
Nosferatu
Negative A
Mainframe
J.D.A.
Vince

Live: Offensive

Hosted by MC Ruffian

Oldschool, Early Rave & Jump area
Darkraver
Distortion
Dr. Z-Vago
Reflect
Forze DJ Team: Panic, Lars & Paul Elstak


Paul Elstak Birthday Weekend Day 2
Datum: zaterdag 14 januari 2006
Locatie: Nighttown Rotterdam
Tijd: 23:00 06:00
Internet: www.offensive.nl

Line up:

Hardcore area

Paul Elstak vs. Panic
Endymion
Dione
DJ D (IT)
Neophyte
Outblast

Live: Evil Activities

Hosted by MC Ruffian

Oldschool, Early Rave & Jump area
Darkraver
The Viper
Stanton
Yves
Bad Boyz
Rob & MC Joe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws