Studio 303: Acid in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op deze kerstavond vindt de eerste editie van Studio 303 plaats: een hommage aan de Roland TB 303, de legendarische bass-synthesizer, waarvan het snerpende geluid bepalend is voor de acid sound. Djs Steve Rachmad, Joost van Bellen, Kid Goesting en Paul Everready draaien oude maar ook de allernieuwste acid. Het beeldmateriaal zal worden verzorgd door VJ Flavor.

De Amsterdamse technolegende Steve Rachmad is al sinds de jaren tachtig actief als dj en producer en wordt internationaal gezien als een van de grootste talenten die Nederland rijk is. Hij is een graag geziene gast op festivals als Awakenings en I love techno en draait al jaren vaker in het buitenland dan in ons eigen land.Daarnaast runt hij drie platenlabels. In Studio 80 een exclusieve acid-set van deze exclusieve dj.

Joost van Bellen, onder andere bekend van Rauw, draait al vanaf de beginjaren mee in het Nederlandse housecircuit en weet zichzelf telkens te vernieuwen. Wat acid betreft kennen we Joost van de jaarlijkse Original Warehouse Acid Party, kortweg OWAP, en het Oud Hollansch Acid Feest, wat hij al een aantal jaren succesvol organiseert.



Kid Goesting is een veelzijdige dj van de nieuwe lichting. Ook hij heeft al de nodige ervaring opgedaan en loopt met zijn draaistijl altijd voor op de rest. Dit is ook terug te horen op zijn label BlackLabel waar de meest innovatieve, elektronische muziek op uitkomt. Acid is een zijn liefdes.

Paul Everready is een van de twee Disco Twins. Deze dj-tweeling draait al een aantal jaren mee en blijft boeien vanwege hun verrassende sets vol disco, electro en acid. Paul concentreert zich tijdens Studio 303 voornamelijk op de acid, maar te verwachten valt dat hij ook hier de grenzen probeert op te zoeken.

VJ Flavor heeft al een hoop ervaring als video artist. Ze heeft een vaste avond gehad in de Mazzo, staat regelmatig in Paradiso en heeft ook op Lowlands gestaan. Haar stijl is heel filmisch, soms surrealistisch met als thema veel stad en mensen. De meeste beelden die ze gebruikt filmt ze overigens zelf. Daarnaast gebruikt ze veel materiaal uit de jaren tachtig, waar haar roots liggen.

Kerstavond wordt dus weer ouderwets vernieuwend. Met deze line-up geen zure kerst: Studio 303 bezorgt je een smile van oor tot oor.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws