Chemistry gaat diep

Partyscene Redactie | 14 december 2005
headlines

Trentemoller

Op zaterdag 7 januari staat de populaire hybride Pokerflat held Trentemøller ft. DJ Tom op het podium. Met een live pa / dj set zullen ze de Panama gaan rocken. Ook is Hollands techno hoop in bange dagen, Joris Voorn, uitgenodigd voor een set. Meest veelbelovende talent Nuno dos Santos is er ook bij, evenals organisator en resident Marcello, die een solo set zal weggeven in de studio

De Deen Anders Trentemøller behoort tot het rijtje producers dat ijzersterke producties maakt én ook nog eens super levendige livesets kan weggeven. 2005 is een goed jaar voor hem geweest: zijn releases worden overal erg goed ontvangen en stuk gedraaid en zijn live sets slaan ook wereldwijd in als een bom.

Het talent van 2003 en 2004, Joris Voorn, heeft zijn naam wel gevestigd. Zijn producties behoren tot de favorieten van grootheden als Laurent Garnier, Carl Cox en Carl Craig. Tevens heeft hij de compilatie van de Brusselse club Fuse dit jaar samengesteld en gemixed. Zijn opvolger, het talent van 2005, zal ook een afwisselende set neerzetten. Deephouse, acid, minimal, electro, techno: Nuno draait het allemaal op zijn eigen manier.

In de studio is het Beautiful Cabaret, de persoonlijke playground van Marcel Bakker aka Marcello. In een 5-uurs set zal de oud Haarlemmer van de meest diepe plaatjes uit het dans genre tot absolute klassiekers, anthems en electro house krakers draaien. Een exotische reis langs de uithoeken van het house genre.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws