Bart Skils en Secret Cinema op Beatitude in Breda

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Beatitude presenteert deze avond een gevarieerde line-up van djs en live-acts waardoor verschillende stromingen binnen de techno aan bod zullen komen. In de grote zaal van Kerkplein zal zowel minimale, funky als stevige techno te horen zijn door achtereenvolgens Anexx, Bart Skils en Secret Cinema (live). De kleine zaal zal in het teken staan van minimal. Makcim, Liron en Jason & The Argonauts zullen deze ruimte vullen met warme minimale klanken.

Upcoming talent Anexx zal de avond in de grote zaal openen. Deze Bredase dj timmert de laatste tijd goed aan de weg. Met zijn eigen stijl verovert hij steeds meer harten van technoliefhebbers. Hierna is het tijd voor de Nederlandse technoheld Bart Skils. Met minimale en funky techno zal hij laten horen waarom hij zo vaak op feesten als Dance Valley, Lowlands en Awakenings geprogrammeerd staat. Tijdens zijn drie-uur lange set zal hij volledig tot zijn recht komen en hopelijk het onmogelijk doen: zichzelf overtreffen. De afsluiter van deze avond is niemand minder dan Secret Cinema. Eigenlijk behoeft deze technogrootheid geen introductie. Met optredens op festivals als Mysteryland, Dance Valley en Decibel behoort deze pionier tot de vaste waarden van de Nederlandse technoscne. Zijn stevige live-optreden zal iedereen nog een laatste keer uit zn dak doen gaan.


Secret Cinema...

In de kleine zaal zal Liron de eerste minimale klanken laten horen. Na lange tijd weg te zijn geweest uit het zuiden zal hij eindelijk weer eens zijn draaikunsten tonen in Breda. Rond middernacht zal het knotsgekke gezelschap Jason & The Argonauts iedereen versteld doen staan met zowel een dj-set als een live-act. Met optredens op Rockit Open Air, Magnetronik en Static raakt de carrire van dit getalenteerde viertal momenteel in een stroomversnelling. Als waardige afsluiter van deze zaal heeft Beatitude Makcim (FF3D Festival, Innercity, Awakenings) weten te strikken. Deze van oorsprong Russische minimalgrootheid zal zijn diepe, abstracte sound laten horen tijdens de laatste uurtjes van deze fantastische avond.

n van de belangrijkste aandachtspunten tijdens Beatitude is een gemoedelijke sfeer. Er zal tijdens deze avond gestreefd worden naar de Bourgondische gezelligheid waar Brabant om bekend staat. Dus geen arrogante blikken en agressief haantjesgedrag, maar juist solidariteit en samenhorigheid. Dit alles zal plaatsvinden in Kerkplein. Met een schitterende inrichting en alles tot in de puntjes geregeld is het een superlocatie. Beatitude legt naast een fantastische programmering ook veel nadruk op visuele aspecten en show. Professionele danseressen, flitsende visuals en schitterende lasershows zullen onderdeel uit maken van dit spektakel. Tijdens andere feesten in Kerkplein is het vaak erg druk geweest. Daarom zal deze avond de limiet op 800 bezoekers gesteld worden. Liever kwaliteit dan kwantiteit!

In deze toch al dure tijd streeft Beatitude naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en daarom kosten kaarten slechts 10 euro (incl. fee!) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij diverse voorverkooppunten door het gehele land. Check www.beatitude.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws