New Years Eve @ The Buddha Bar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Alien Emotions luid het nieuwe jaar in met een mix van glamour en Aziatische stijl! Flirt flink met de mooiste divas achter de bar en dans deze avond met volle overgave op de meest sexy house muziek van de beste opkomende, en de meest getalenteerde DJs in de scne. Gecombineerd met percussie, champagne, finger food en Aziatische decoratie maakt het jouw oud en nieuw compleet!
De artiesten voor deze avond staan te popelen om hun vinyl van beste zijde te laten horen!

Een ding is zeker, deze avond wordt een ware oase voor de echte liefhebbers van house muziek. Na optredens op Dance Valley & Impulz 2006 zet Nickolas Quartez speciaal voor deze avond even zijn techno platen opzij. De reden: House herontdekt percussie. Deze avond worden de lekkerste house classics uit de kluis getrokken en gecombineerd met de warme percussie sounds van Brintaxx. DJ The Groovaholick heeft er zin in! Bekend van de befaamde bubblegum avonden in club royalty zal hij er geen lontjes om winden. Als een echte heer gaat hij achter de draaitafels staan, en even later neemt hij je mee naar ongekende hoogtes. Geen vuurwerk kan hier tegenop! Als regelmatige gast op Deep FM weet Dominique Base als geen ander wat de ware betekenis van house muziek is. De liefde die hij voor zijn muziek heeft is uitzonderlijk. Ook is hij samen met Nickolas Quartez binnenkort te horen op de Haagse Kika radio marathon.



Op een avond als deze geniet men volledig van alle elementen dat een avond als deze kan bieden. Om dit nog een keer te beluisteren, zullen de DJ sets worden opgenomen. Deze zullen later ook beschikbaar worden gemaakt via de mailinglist van Alien Emotions. Het is zeer handig om je vast in te schrijven op de mailinglist, daar er voor het nieuwe jaar erg veel spannende dingen op het programma staan!

De Buddha bar is een zeer luxe uitgaansgelegenheid in Den Haag.Op een avond als deze is er een uitzondering gemaakt. Bij binnenkomst wordt men verwelkomd met een heerlijk glas champagne, fortune coockies, en zeer lekkere orintale hapjes. De toegangskaarten zijn de uitzondering. De meeste uitgaans locaties hebben op een datum als deze een zeer hoge deurprijs. De Buddha Bar maakt dit jaar het verschil. In de voorverkoop zijn deze op verschillende locaties te krijgen voor 15 euro en aan de deur voor 20,- euro. Wees er snel bij, want het animo voor kaarten is al erg groot. Wie geen risico wil lopen om deze exclusieve avond te missen wordt aangeraden om een kaartje in de voorverkoop te halen bij een van de voorverkoop adressen. Op 31 december opent de Buddha Bar om 22u zijn deuren, en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Het adres: Dagelijkse Groenmarkt 6, Den Haag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws