Multigroove - DJ Partyraiser; 12 1/2 Year Jubileum Project

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na ruim anderhalf jaar stilte rondom de geroemde Borchland Hallen, komt er op veler verzoek een einde aan deze perceptie wanneer Multigroove alle registers open trekt voor het 12 Year Jubileum Project van het hedendaagse boegbeeld van de hardste en meest duistere Hardcore stijlen. Multigroove presenteert met gepaste trots haar eerste evenement van het nieuwe jaar in deze moddervette Sound-Dome.

9 oktober 2004 vond onder de noemer Hellbound The Darkside het laatste evenement in de Borchland Hallen plaats. Een evenement dat nog steeds in het geheugen van menig bezoeker gegrift staat als n van de beste Indoor Hardcore events ooit! Het was op deze datum dat het grote publiek voor het eerst werd besmet met het Partyraiser virus die toen samen met de destijds up and coming DJ-collega D-Passion een extreem vernieuwende en ijzersterke set neerzetten.

Het meest memorabele op deze 9 oktober was toch wel de Zij Gelooft in Mij-edit, waarmee Partyraiser kort na het overlijden van Andr Hazes zijn DJ-set opende en vriend en vijand het nakijken gaf. Zie hier een kort film fragment.
Nu, ruim anderhalf jaar later, is het tijd voor iets nieuws. Iets harders, iets groffers, iets waar wederom nog lang over gesproken wordt. Om deze reden staat de op 11 oktober 1977 geboren Hagenaar op 28 januari in het middelpunt op n van de heftigste podia die ons land rijk is.



Al meer dan een decennia lang wordt deze Bass Machine in Den Haag en omstreken bestempeld als de Haagse Hardcore held. Internationale erkenning behaalde Wesley van Swol in 2002 met diverse gigs in o.a. Amerika, Egypte en Duitsland. Inmiddels dendert Partyraiser met sneltreinvaart door Hardcore-land met als hoogtepunten zijn nominatie voor Best Hardcore DJ 2005 ' , de Hellbound feesten en optredens op o.a. Thunderdome, Megarave, Dominator, Project Hardcore NL, Ghosttown, Hardcore United en veel, heel erg veel meer. Maak hier kennis met het fenomeen Partyraiser [Video-file].

Samen met een uitgebreid aantal, door Partyraiser uitgenodigde, live-acts, MCs, DJs, collegas n vrienden, jubileert hij, domineert hij en draagt hij deze exclusieve nacht op aan alle Hardcore addicts die denken de impact van dit Project aan te kunnen. Zie de line-up hieronder:

DOME I
Breath for the Hardcore Generation

DJS
PARTYRAISER Several stunning DJ-Performances
LENNY DEE
ENDYMION
OUTBLAST
DANO

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws