Absolutely Stereo met Miss Monica (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste drie afleveringen zorgden voor een bomvolle club en de chemistry tussen de mc en de djs gaf telkens een uitgelaten en bijna euforische sfeer.

De warm-up set wordt ditmaal gedaan door de winnaar van de onlangs uitgeschreven Absolutely Stereo DJ Contest; de zeer talentvolle Jay-Ve. Er kwamen maar liefst 112 cds binnen, waaruit een fantastische winnaar naar voren is gekomen! Jay-Ve zal het publiek klaarstomen met een warme, grooy en funky set waarna hij als winnaar de hoofdprijs (een Numark 5000FX mixer en een Numark PHX Pro DJ Headphone) in ontvangst zal nemen.

Main act van Absolutely Stereo is en blijft natuurlijk de populairste vrouwelijke dj van Nederland: Miss Monica! Met haar pompende en opzwepende sets weet zij het publiek tijdens al haar sets tot ongekende hoogtes te brengen. Haar unieke stijl heeft haar ook een unieke schare fans opgeleverd. Man, vrouw, gay, hetero, jong en oud. Zelden zal een dj zon breed publiek hebben aangesproken als Miss Monica.

DJ Viccc staat op 17 december uiteraard weer op zijn vaste plekje in de vernieuwde lounge van Off Corso. De selfproclaimed loungekoning van Rotterdam heeft inmiddels heel wat groupies verzameld die en masse voor zijn draaitafels staan te springen! De extra ruimte in de nieuwe lounge is dus geen overbodige luxe.

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De djs, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de djs is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas,
Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Meer info over Absolutely Stereo, de DJ Contest, een paar leuke videoclips en flink wat fotos zijn te vinden op www.djmissmonica.nl


Zaterdag 17 december
Absolutely Stereo


Off Corso
Kruiskade 22 - Rotterdam

23.00 - 05.00 u.
Entree: 13,00 euro

Miss Monica [4 hr set]
Jay-Ve
Viccc
VJ Ottograph
MC Miss Bunty

b]Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine[/b]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws