Madhouse the 10 year anniversary

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In de loop der jaren is dit concept uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse dance scene. Madhouse the 10 year anniversary gaat zeker niet ongemerkt voorbij! Op zaterdag 24 december van 23.00 tot 08.00 uur is DJ Jean gastheer van zijn avond, in de Lexion. Spectaculaire muzikale hoogtepunten uit het Madhouse verleden passeren de revue.

De dingen die voorbij gaan En blijven!
De iT is al lange tijd gesloten. Onlangs is bekend gemaakt dat de club definitief failliet is en dat het pand gesloopt gaat worden. De club waar de Madhouse legende begon is dus niet meer. Het Madhouse concept leeft echter meer dan ooit! De afgelopen jaren was Madhouse te gast in verschillende clubs in de Randstand, zoals in de Powerzone, Zebra Lounge, Markanti Kingdom en de Lexion. In de maand december doet Jean een Madhouse tour door het land, met als hoogtepunt d anniversary party op kerstavond in de Lexion te Westzaan.

Madhouse @ Lexion
Jean staat bekend om zijn mix van clubtrance en groovy house, regelmatig afgewisseld met een portie techno. Zaterdag 24 december staat hij maar liefst 5 uur lang in de DJ booth! Vrij uniek aspect van de avond en voor vele oud iT bezoekers wellicht een leuk gegeven, is dat Jean alle toppers van 10 jaar geleden tot nu gaat draaien! Daarnaast heeft hij collega DJs en vrienden uitgenodigd voor gast optredens in de Lexion. Vanwege het grote aantal genodigde gasten is er maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Kaarten kosten 15,- euro in de voorverkoop (via Ticketbox), de deurprijs bedraagt 20 euro. VIP tafels zijn te reserveren via [email]vip@lexion.nl[/email].




DJ Jean
DJ Jean staat al 16 jaar aan de Nederlandse DJ top. Een prestatie die hij volgens kenners vooral te danken heeft aan zijn extreem goede mix- en scratchkunsten. Behalve plaatjes draaien over de hele wereld, duikt Jean regelmatig de studio in om remixes te maken en om mee te producen aan zijn eigen nummers. Zo scoorde hij in 1999 wereldwijde bekendheid met zijn hit The Launch waarvan er meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Maar ook nummers als Love come home, Lift me up en zijn nieuwste plaat Feel it deden en doen het allesbehalve slecht in de charts. Verder is Jean druk met zijn eigen Madhouse programma op Radio 538 en met zijn Madhouse cd compilaties (nummer 12 Ibiza edition is onlangs verschenen).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws