Dirty Dutch NYE warehouse (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een vlammende editie in de Heineken Music Hall in Amsterdam trekt de kleine grote held met zijn Dirty Dutch concept nu verder door Nederland, en wat is er mooier dan Dirty Dutch 2006 te openen tijdens de jaarwisseling in bruisend Rotterdam.

2005 is het jaar waarin DJ Chuckie een Release dance award en een MOBO award won voor beste club en beste urban DJ. Het jaar waar na zijn spetterende optreden op MYSTERYLAND hij nu ook weer behoort tot de favoriete DJs van INNERCITY. Het Jaar waar nu al ruim 20.000 mensen op de Dirt Dutch tour af kwamen.

"In 2006 zal ik mij hoofdzakelijk op 2 dingen concentreren, namelijk mijn album en de vernieuwde Dirty Dutch events. Ik ben er zeker van dat ik pas op de helft van mijn kunnen ben en dat wil ik o.a. gaan bewijzen met de nieuwe opzet van Dirty Dutch, die we zullen lanceren tijdens oud en nieuw in Rotterdam. Het wordt compleet anders en de avond zal vol verassingen zitten. Vooral unieke locaties gaan hier een hoofdrol in spelen" aldus Dj Chuckie. Warehouse 294 in Rotterdam is normaal gesproken een opslag ruimte die voor deze gelegenheid de setting zal vormen voor de lancering van Dirty Dutch 2006.
Met een arsenaal aan Nederlandse top deejays mag je ook muzikaal het beste verwachten, zo zullen Real el Canario, Ricky Rivaro, Melly Mel en mister latinhouse Madskillz acte de precense geven.

Deze speciale Dirty Dutch editie zal tot 09.00 uur in de ochtend duren. Voor Dirty Dutch NYE zijn er slechts 2.000 kaarten beschikbaar. Zorg dus dat je op tijd je tickets koopt. De voorverkoop start woensdag 7 december op internet via www.ticketonline.nl Voor de losse verkoop kan men terecht bij alle Free Record Shops en bij de Ticketbox outlets. De lokale verkooppunten zijn te vinden op www.ticketbox.nl. Telefonisch bestellen kan ook via 0900-3006000 (45ct/pm). Kaarten kosten slechts 35,- ex presale fee.



EVENT: DIRTY DUTCH NYE
ORGANISATIE: 4N www.4n-online.com
DATUM: Zaterdag 31 december 2005
LOCATIE: Warehouse 294 / Rotterdam
ADRES: Havens 294 Rotterdam
LINE-UP: Chuckie, Real el Canario, Ricky Rivaro, Madskillz, Melly Mell, Off The Wall.

TICKETS: 35,- euro (ex pre-sale fee)
ON-LINE: www.ticketbox.nl
TELEFONISCH: 0900-3006000 (45ct/pm).
VVK-PUNTEN: Alle ticketbox outlets waaroder alle filialen van Free Record Shop
ON-LINE: www.dirty-dutch.nl / www.djchuckie.com

Phono geeft kaarten weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws