Junk-Yard 2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 31 december organiseert Bruut i.s.m. Rendez-vous de tweede eigen productie in d nieuwe locatie van Amsterdam: BG.

Wat dan?
Voor ons geen grote internationale namen en geen dress-code, wel heel veel champagne en heerlijke klanken van lokale helden. BG zal speciaal voor de gelegenheid omgetoverd worden tot JUNK-YARD, een interactief decor compleet met autowrakken en onderdelen, waarin kunstenaars gedurende de nacht er op los schilderen en pimpen.

Maar vooral wordt JUNK-YARD een lekker gewoon feestje, waar je jezelf mag zijn! Dus laat je van je echtste, onvervalste en vrijste kant zien en kom ons verblijden met je authentieke aanwezigheid.
Al je zorgen en niet ingeloste goede voornemens van het afgelopen jaar kun je dumpen op en rond onze JUNK-YARD. En wie weet pik je ook nog een paar inspirerende ideen op voor 2006!

Extra vette bonus: 2 voor de prijs van 1 want:
Vanaf half n gaat de binnendeur tussen BG en 11 open en kun je dus beide feesten voor de prijs van n meemaken.

Waarom dan?
Oud&Nieuw is van oudsher een moeilijk moment voor de gemiddelde feestganger. Waar ga ik heen? Wie neem ik mee? Wat moet ik dit jaar weer eens aan? En vooral wat gaat het nu weer kosten? We pijnigen onze inborst en onze hersenen met dit soort bijzaken totdat de lol er eigenlijk al weer vanaf is. Toch doe je ook dit jaar weer mee met de heksenketel, want we moeten wel, het is tenslotte Oud&Nieuw!
Maar dit jaar word je verlost van al die kommer en kwel, wij hebben een brute oplossing special voor diegenen die meer dan moe zijn van al dat moeilijke, niet helemaal goed voelende clich gedoe: Come as you are!

Wie dan?
Vanuit het hart van de Amsterdamse underground wordt een eigenzinnige mix aan DJs samengebracht voor dit niet-prestigieus feest. Met de DJs 2 x Nix, Diaz Brother, Zender (Rendez-vous), San Proper (Black Disco Bust, Choque), Cinnaman (Rushhour), Mr. Kostas Hom (Cultwash, Voltt) en het duo Polly Esther aka Rachel Hazes & Michelle Sars aka Tante Poes (Twstd, Hatsieklatsie).
En omdat het oog ook nog wat wil, hebben we de kunstenaars Two Things (Itali), Dr. Jay, RMND, Zender Industries en Lon Hendriks zover gekregen dat ze hun creatieve geest en vaardige vingertjes inzetten op en rondom onze JUNK-YARD.



Locatie: BG, begane grond van het Post CS gebouw, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam
Datum: 31 december 2005
Aanvang: 23:00 uur
Prijs vvk: 25,-
Voorverkoop:
- 11, Oosterdokskade 3-5 Amsterdam
- Bruut, Prins Hendrikkade 192-1 Amsterdam
Deurprijs: 30,-

Extra informatie:

BG
Is de nieuwe 940m2 grootte evenementen en expositieruimte op de begane grond van het Post CS gebouw naast het Centraal Station in Amsterdam.
Stichting BG is ontstaan uit de behoefte om creatieve initiatieven te stimuleren en deze een plek te geven om zich te kunnen etaleren. BG is daarom een ruimte met attitude. Een etalage waar op basis van interessegebieden eigen culturele evenementen worden genitieerd die verschillende doelgroepen moeten bereiken, boeien en binden. Tot nu toe heeft BG een tentoonstelling (Kunstmarrokanen), een personeelsfeest (G-SUS) en een eigen productie samen met 11 tijdens de Museumnacht gerealiseerd (Artbeat). In de aankomende maand huisvest BG o.a. de eindexamen expositie van de Fotoacademie en zal TMF een videoclip komen opnemen voor de Kweekvijver, een initiatief voor jonge artiesten.

Bruut BV
Het bedrijf is jong, de mening is sterk en de attitude confronterend.
Bruut zoekt altijd naar onconventionele oplossingen, verder dan de ervaringen van het evenement. Bruut heeft een dubbele persoonlijkheid, zowel van de straat als zakelijk, zowel rebels als netjes. Bruut is een groep vakidioten met een voorliefde voor strategie en creativiteit in merkcommunicatie. Bruut weet in welk spanningsveld een merk opereert. Bruut is zowel waarnemer als deelnemer, met een specifieke interesse in muziek, streetart, subculturen en alles wat op straat gebeurt. En dat is nu juist de perfecte combinatie!

Rendez-vous
Is een avond waarbij kunst en muziek hand in hand gaan. Diverse kunstenaars en muzikanten met uiteenlopende stijlen en technieken zorgen voor vernieuwde vibes en verrassende gebeurtenissen. De enige echte doelstelling is dat het dak eraf gaat. Rendez-vous heeft een harde kern van volgers, daarnaast komen steeds grotere getallen genteresseerden op de avonden af.

Gerelateerde websites:
www.postbg.nl
www.therendezvous.nl
www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws