True House Music in Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

True House Heros Gregor Salto, Lucien Foort, Erick E, Matt Styles, Risk Sound System en natuurlijk Ricky Rivaro staan op maandag 26 december klaar om jouw kerstgevoel nog eens een extra dimensie geven tijdens de allerlaatste editie van THM in 2005

Het decor voor deze speciale kersteditie van True House Music is perfect gekozen. Panama staat nog altijd bekend als de meest intieme, gezellige en sfeervolle club van Nederland. Niet voor niets dat internationale helden als Erick Morillo, Roger Sanchez en DJ Tiesto graag achter de draaitafels verschijnen in deze prestigeuze nachtclub, midden in Amsterdam. Met recht de ideale locatie voor een True House Christmas dus!

Niet alleen het decor van deze kersteditie van THM is perfect gekozen. Hoe kun je het Nederlandse uitgaanspubliek nog beter trakteren dan op zorgvuldige wijze een line up in elkaar te sleutelen die bestaat uit louter kwaliteit? Gregor Salto, Lucien Foort, Matt Styles, Risk Soundsystem, Erick E en Ricky Rivaro? Allen behoeven inmiddels geen uitleg meer; de meest vooraanstaande Nederlandse House DJs met vele jaren ervaring achter de draaitafels en de meest dansbare muziek in hun koffer.... You dont wanna miss this!


True House Music, 26 december 2005, Panama Amsterdam

Line Up Main Room:

Ricky Rivaro
Gregor Salto
Lucien Foort
Matt Styles
Erick E


Hosted by MC Stretch

[b]Side Room:[/b[

RiskSoundSystem (6hours set)

Venue : Panama Amsterdam
Time : 22.00 04.00
Tickets : 17,50,- at the door (presale 15,00 ex)

More info : www.panama.nl/ www.aub.nl / www.rickyrivaro.com / www.beep.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws