Fire! 10 december Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit keer zijn de handen ineen geslagen met de vooruitstrevende organisatie Sound Architecture om een daverend succes in Off_Corso te Rotterdam veilig te stellen. Beide partijen zijn al meer dan tien jaar actief in het Nederlandse nachtleven en staan samen garant voor een onvergetelijke avond. JOSH WINK PRIME TIME!

Deze bundeling van krachten heeft geresulteerd in een bijzonder spectaculaire line-up. Naast de oprichters van de samenwerkende organisaties ofwel Marnix en Joachim zal de programmering in de grote zaal bestaan uit de resident dj van fire!, het Franse top talent Sebastien Leger en de Amerikaanse grootheid Josh Wink. Deze muzikale held zal prime time, tussen 01:00 en 03:00 de voormalige bioscoop op haar grondvesten doen schudden. In de zojuist vernieuwde lounge zullen Hitmeister D en Jeremaine S het feest compleet maken.TICKETS!
Er zijn geen kaarten te verkrijgen in de voorverkoop. De entree bedraagt slechts
15,- en de deuren zijn geopend vanaf 23.00 uur. Dus zorg ervoor dat je voor middernacht binnen bent om zeker te zijn van the night of your life.

GEMENE INFO
Bij deze nog wat algemene info: Het adres van Off_Corso is Kruiskade 22 in Rotterdam (200m van het Centraal Station). Alle details over dit feest zijn terug te vinden op www.loveland.nl en www.soundarchitecture.nl. De deuren sluiten rond 05.30 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws