Slick: For sexy & Music Minded People

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Want dan start Bubblegum Productions met een nieuw en fris concept genaamd Slick, een evenement voor sexy & Music Minded People..

Slick, het nieuwe paradepaardje van Bubblegum Productions is een maandelijks concept in de vernieuwde en gerenoveerde Backstage te Zeewolde. De bezoekers kunnen een avond vol muzikale sensatie en spektakel verwachten. Verwacht een mix van house, urban, hip hop en live acts. Een avond die je muzikaal gezien dus niet in n hokje kan zetten. Daarnaast zorgt de decoraties en de shows voor een aangename en doordrongen sfeer. Ook zal de start zal gevierd worden met gratis champagne.

Op de eerste editie treden de resident djs van Slick op. Dit zijn Bjorn Know-how, Josh Pitch, D-Star en Xer roxero. Bjorn Know-how, een artiest die in de Nederlandse dance-scene behoorlijk in de lift zit met optredens dit jaar op onder andere Dancevalley, Panama, Hotel Arena, Paard van Troje en ga zo nog maar even door. Sinds kort ook trotse eigenaar van een eigen platenlabel genaamd Once Records, dat in maart 2006 van start gaat. Verwacht van hem een mix van latin house, funky en uplifting groovy tunes en urban house. Josh Pitch is een bekend gezicht in de regio met zijn wekelijkse dance show in het radioprogramma van Beneden Peil. Zijn scratches en sublieme mix techniek zijn ongekend en zal deze avond dan ook uitgebreid geshowd worden. D-Star, de nummer 1 Urban DJ van Zeewolde en omgeving, zal de bezoeker betoveren met een mix van hip hop, R&B en garage. Deze artiest is tevens bekend van zijn street dance acts en zullen zijn dancers van !LLUS!ON een show opvoeren tijdens zijn set. Velen zullen Xer Roxero herinneren als artiest die ongekende techno er op lost wist te beuken, maar Xer Roxero is niet alleen techno, integendeel, want hij kan hip hop draaien als geen ander. Verwacht dus van hem deze avond absoluut geen techno, maar de beste hip hop beats!



De entree voor deze avond bedraagt 5 euro. Tickets kunnen gereserveerd worden via de site van Bubblegum productions, maar zijn daarnaast ook gewoon aan de deur verkrijgbaar. Slick opent haar deuren om 21.00 uur, waarnaar er 5 uur lang genoten kan worden van het nieuwe uitgaansaanbod in Zeewolde genaamd SLICK!

Ben jij sexy en music minded? Stuur dan een mailtje naar [email]gasten@bubblegum-productions.nl[.email] en wie weet ben jij de gelukkige die een plekje op de gastenlijst veroverd.

Slick facts
Datum: 16-12-2005
Lokatie: Backstage - Zeewolde
Tijd: 21.00 02.00
Sound: House, Urban, Hip Hop, Live acts
Artiesten: Bjorn Know-how, Josh Pitch, D-Star & Xer Roxero
Entre: 5 euro aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws