S.O.S presents The Sound Of X-Mas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor diegene die na het kerstdiner het al weer helemaal zat is om thuis te zitten en nog even lekker wil gaan stappen, is er goed nieuws. Op deze kerstzondag vindt er vanaf 23 uur een extra S.O.S X-Mas Edition plaats op de Hemkade; The Sound Of X-Mas Deze Extra lange en Speciale X-Mas Edition van S.O.S zal tot s`ochtends 6 u doorgaan.

Dus in plaats van uit te buiken op de bank met je volle buik van het kerstdiner, poets je tanden en rij richting Hemkade. Hier kan je dan meteen je overtollige ingenomen calorien weer optimaal verbranden door je lekker uit te leven op de dansvloer met een X-Mas line up om je vingers bij af te likken. Met o.a Randy Katana, Jos, G-Spott, Artento Divini, & Mike S. Welke je zullen trakteren jullie op hun visie van The best in house music from The Classics till the Latest. Het geheel wordt hierbij vocaal ondersteund door Mc Pryme en hierbij ook danseres en danseressen die een speciale X-Mas show zullen neerzetten. Maak dus nog maar even maar even geen afspraken voor een te vroeg kerstontbijtje voor tweede kerstdag, want dat ga je vast en zeker niet redden. Dit gaat een kerstfeest worden, wat jullie nog lang zal bijblijven.

Voor deelname aan deze speciale kersteditie zijn er ook tickets in de vvk via Ticketbox verkrijgbaar. Deze zijn voordeliger dan wanneer je kaarten aan de deur koopt. Kijk, toch weer een leuk voordeel in deze toch al dure tijden. Ja, Sound Of Sunday denkt geheel met jullie mee en weet zeker dat zij in deze donkere dagen jullie, partyliefhebbers bij uitstek, heel erg blij zal maken met deze speciale extra SOS-X-Mas Edition. Zo kunnen jullie lekker kerstfeest vieren op jullie eigen manier!
`S.O.S. brings you the Sound of X-Mas'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws