Hed Kandi kerstspecial in Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een heerlijk dessert dus na een lange eerste avond van eten, drinken en gezellig samenzijn met familie en/of geliefde(n).

Rotterdam liep al eerder warm voor Hed Kandi. Een bijna uitverkochte editie op 15 oktober in Off Corso zorgde voor veel goede muziek, nice people en een sfeer waar menig clubavond een puntje aan kan zuigen.

Hed Kandi is inmiddels een bekend fenomeen geworden binnen de Nederlandse clubscene. Internationaal timmerde het bekende concept al een tijdje aan de weg met o.a. een eigen radioshow, recordlabel en vaste clubavonden in o.a. Ibiza, Londen en Barcelona. Kenmerkend voor Hed Kandi is voor velen het vrolijke, sexy design dat naast een bepaalde sfeer ook tegelijkertijd een trend heeft gezet.

Op de vorige editie van Hed Kandi waren de Engelse Rob Wilder en Wes Clarke te gast. Een wervelende combinatie bleek later. Nu is het echter de beurt aan n van Hed Kandis boegbeelden Tom de Neef. Tom is o.a. bekend van de Franchise avonden in de Escape. Hij wordt vergezeld door de Engelse Andy Norman die al sinds de oprichting van Hed Kandi bij het Engelse label is betrokken en in Londen vooral bekend staat om zijn eigen radioshow Soul Inspired op Smooth FM.

De lounge in Off Corso zal bemand worden door de ervaren Ron Wood en knappe knippende kapper Maurice Coiffeur. Maurice zal zijn oude danceclassics afstoffen om ze daarna als wapen te gebruiken in de strijd tegen de loungy sufheid. Geen suffe avond dus de 25e in Off Corso, maar een sprankelende afsluiting van je eerste kerstdag!



Event: Hed Kandi Christmas Special
Datum: 25 december 2005
Locatie: Off Corso
Line up: Andy Norman (uk), Tom de Neef (be), Ron Wood, Maurice Coiffeur.
Tijd: 23:00 tot 05:00 uur
Prijs: 15,- euro voorverkoop (excl. fee) / 18 euro deur
Voorverkoop adressen: Den Haag: Hype Kappers / Rotterdam: Hype, Velvet / Ticketbox / Beep.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws