Innercity The Game, What's your Colour?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met een vooruitstrevend programma zullen muzikale grenzen worden verlegd en onbekende terreinen verkend. Maar niet alleen het evenement zlf is baanbrekend: speciaal voor Innercity werd in samenwerking met Scanr THE GAME in het leven geroepen. Een uniek spel dat op de Innercity website http://www.innercity.nl toegang biedt tot een raadselachtige wereld waarin niets is wat het lijkt. Het is voor het eerst dat deze unieke vorm van gaming in deze context wordt toegepast.

The Game is een afwisselend mediaspel dat doelbewust de grens tussen waarheid en fictie vervaagt, waardoor spelers constant op het verkeerde been worden gezet. Er lopen twee verhaallijnen en dus twee games door elkaar, waarin zoekgeraakte muziektracks verzameld moeten worden. In de veronderstelling mee te doen aan een muziekquiz, komt men via een mysterieuze mail pas in het daadwerkelijke spel terecht. Verschillende mediatools worden gebruikt om de spelers uiteindelijk het plot te kunnen laten ontcijferen.

Vrijdag 18 november werd The Game officieel gelanceerd, waarna binnen onafzienbare tijd vele duizenden registraties volgden. Sinds die dag is The Game ht booming onderwerp van gesprek op fora van vele (dance-gerelateerde) sites, waarvan Partyflock.nl, Chillsyl.Blogspot.com, Liquid-Motion.nl en Mijnhummer.nl enkele voorbeelden zijn. Honderden fanatieke gamers wisselen hier online informatie uit, brengen ontrafelde digitale netwerken onder de aandacht en bediscussiren het waarheidsgehalte van het spel.

Spelers die het volledige traject van The Game probleemloos weten te doorlopen, maken kans op gratis Innercity tickets. Het is niet zo dat de snelste spelers als eerste in aanmerking komen voor de 200 kaarten die hiervoor ter beschikking zijn gesteld; deze worden verdeeld over alle winnende deelnemers. De actie loopt tot 5 december.

Registreren voor Innercity: The Game kan op www.coloursofmusic.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws