Aapjes nu verkrijgbaar in de Winkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Going Ape wordt een techno/minimal/electro show zoals het hoort te zijn. Het is de tweede keer dat APE met behulp van FCA-Music wat terug doet voor de trouwe bezoeker van de leukste feesten in Nederland. Geen extreme poeha, maar gewoon een leuk feest met goede muziek en nog belangrijker: Een APE sfeer!

APE doet al jaren haar werk op een succesvolle manier. Mede dankzij de goede samenwerking met klanten, relaties en promotors. Veel partijen werken mee aan dit concept om voor een lage toegangsprijs toch nog een topfeest te creren. We vieren dit bestaan nu voor de tweede keer, ditmaal in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Met een succesvolle voorgaande editie in de Powerzone, wilt APE nu een andere regio erbij betrekken. Op deze manier is de locatie ook voor andere aapjes makkelijk te bezoeken. Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit grote aapfestijn. Diverse organisaties hebben het mogelijk gemaakt om hoogstaande djs en live acts te presenteren op Going Ape.


Aapjes nu verkrijgbaar in de Winkel...

De Nederlandse helden Boris Werner en Lauruz Lauhaus draaien deze avond beiden hun set apart. Ook Sandrien zal erbij zijn. Zij is een sublieme dj die in Nederland al veel fans heeft weten te verzamelen. De exotische broertjes Daniel en Juan Sanchez gaan samen achter de draaitafels plaatsnemen om een stukje van de Sanchez-magie als cadeautje mee te geven aan het publiek. Ook zal er veel kwaliteit van dj Kiwi afkomen, die zijn bijdrage deze avond onmisbaar zal maken. De Zweedse elektronische muziekheld Petter komt naar Going Ape! Hij zal spectaculair live optreden zoals hij al vaak op Border Community heeft gedaan.
Na een set op Innercity is Makcim ook nog eens bereid om zijn stijl los te laten op de intieme sfeer van Going Ape. Een nieuwe minimal live-act verschijnt ook ten tonele deze avond, namelijk Weider Terlouw. Het zal de mensen doen verbazen dat dit talent zo goed verborgen is gehouden. Een ander talent uit de stal van Phonocult die ook zal optreden, en al een stuk meer bekendheid heeft, is Sander Baan. Vj Bl0m5t3r heeft de vorige keer bewezen dat hij de magische kunst van de vj regie nogmaals op zich kan nemen.

Wij danken Daan Spoek van Mojo, Cliff de LIsle van FCA-Music, Phonocult, Amsbookings en alle andere personen die hieraan hebben bijgedragen.
Er zijn verschillende prijzen te winnen. Men kan een foto maken van de Going Ape flyer bevestigd op een zo origineel mogelijke plek, om de vervolgens te mailen naar [email]Goingape@aap.je.[/email] Hiermee wordt kans gemaakt op gastenlijstplekken voor Going Ape en zelfs op een geheel verzorgde trip naar Londen.

Er kan ook een gastenlijstplek gewonnen worden door puur de flyer goed te bestuderen. Er zit hier namelijk op slinkse wijze een fout in verstopt. De correctie kan gemaild worden naar [email]sherlockholmes@aap.je[/email], de eerste 10 correcte inzendingen krijgen een gastenlijstplek cadeau.

Time : 23.00-05.00
Tickets : 10,-
Presale : No presale!
Voor meer informatie: www.aap.je en www.fca-music.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws