Club Dj Vu met I Love Classics

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We hebben dit keer gekozen voor een thema dat velen van jullie zal aanspreken, namelijk I Love Trance Classics. Het leek ons een goed plan om met heerlijke vette trance klassiekers het jaar op gepaste wijze af te sluiten; lekker zwevend en knallend op jullie all time favourite trance plaatjes.

We weten namelijk dat we hiermee heel veel fans, trancetrutjes, zweefteefjes en andere trance en dance liefhebbers een groot plezier mee doen. En dat is hetgeen waar Dj Vu altijd voor gestaan heeft; jullie een fijne en gezellige dansbare zondag bezorgen met lekkere muziek van de juiste djs!

We hebben voor deze middag ook weer een aantal djs bij elkaar gebracht, ieder met hun eigen welbekende geschiedenis in de housescene en die garant staan voor een lekker zweef- en dans avondje van niveau. Deze djs behoeven bij jullie geen introductie meer, want zij hebben hun sporen al ruimschoots verdiend. Ieder op zijn eigen vlak en met zijn eigen concept. Zoals de roemruchte Crazylands Mike S en de befaamde XL- oprichter Spider.

Maar ook die djs, die verbonden aan een grote club, zichzelf en de club in de top tien van de Nederlandse housescene brachten. Zoals Marcel Woods voor the Limit en de Zino en Jochen Miller voor de Lexion en de Matrixx. In dit rijtje hebben we als jongste dj talent Melvin Warning toegevoegd, die al aardig bekend is geworden door zijn sets in de afterpartys en-clubs van o.a. Chillnight, Scanners, Latido, Tropicana en Organza.

Voeg hierbij de immer goedgemutste aanwezigheid van uw gastheren Bas& Ram, die met hun Trance Buddah klassiekers jullie altijd weer wisten te bekoren en je hebt de ingredinten voor weer een geslaagde editie van Dj Vu die de grote zaal helemaal op stelten zal zetten.



De tweede zaal wordt al een aantal maanden zeer succesvol gehost door Bliss. Zij weten met een totaal andere muziekstijl, zoals de house en de groove, jullie aardig te bekoren. De vaste Bliss dj Bruze, heeft al een grote schare fans achter zich aan. Dit tezamen met andere bekende en wat mindere bekende djs in deze funky groove sector, doet deze Bliss area aardig aan populariteit winnen. De laatste keer tijdens Dj Vu, was ook deze zaal afgeladen vol met enthousiaste partymensjes. Op de laatste zondag van het jaar, zal ook wederom de beroemde Erick E de decks bestormen, tezamen met zijn opkomende talentvolle collegas Billy the Klit.

Dat belooft weer een dolle boel te worden. Twee verschillen zalen ieder gevuld met top djs en gezellige mensen. Een mooie manier om het jaar af te sluiten met deze verschillende groove en trance classics, een laatste muzikale dj vu van de befaamde ongevenaarde Dj Vus!
Tot zondag 11 december en alvast een mooi muzikaal einde toegewenst! Bedankt voor jullie komst en enthousiasme en graag tot volgend jaar, tot Dj Vu!

Party: Deja Vu; I Love Trance Classics
Place: Happy Dayzz Venue, Beesdseweg 1a Culemborg
Date: zondag 11 december 2005
Time: 15.00 till late???
Entre: 13 euro
Age: 21+
Line Up area 1:
Bas&Ram, Marcel Woods, Jochen Miller, Mike S, Spider, Melvin Warning
Area 2 Bliss area: Bruze, Billy the Klit en Erick E., Mc Lady Bee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws