T-Dansant op de OceanDiva

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit nieuwsbericht gaat alweer over de laatste! Time flies when youre having fun Zoals velen van jullie weten onderscheidt T-Dansant zich keer op keer door onderdak te vinden bij unieke en prominente locaties. Sinds het ontstaan in 2000 heeft de leukste zondag van Nederland zich afgespeeld op plaatsen waar je U tegen zegt, denk bijvoorbeeld aan het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos, de Beurs van Berlage, Smits Koffiehuis, het Scheepvaart museum en dierentuin Artis!

Zie ginds komt de OceanDiva...
Maar wie denkt dat er met zon geschiedenis weinig ruimte meer is voor vernieuwing heeft het helemaal mis. Op zondag 4 december, aan de vooravond van Sinterklaas, zal T-Dansant al varend de feestdagen op spectaculaire wijze inluiden. Dan is Europas grootste evenementenschip, de OceanDiva, het decor van een luxueus feest met eerste klas muziek aangeboden door de Zweedse top dj Steve Angello en resident djs Roog, Marnix, Sander Hucke en Godard
Eerlijk zullen we alles delen
En natuurlijk mag de artclub niet ontbreken op T-Dansant. Ook hierin kent T-Dansant een rijke geschiedenis.... We hebben jullie in de afgelopen 5 jaar al bonbons, kettingen, parfum, porselein en ijs laten maken. Geheel in de sfeer van het 'heerlijk avondje' kun je ditmaal aan de slag met marsepein. Samen met de DemoKoks kun je leren hoe je dit snoepgoed omtovert in de vorm van Sinterklazen, Zwarte Pieten en suikerbeesten.

Info en kaartverkoop
De kaartverkoop voor T-Dansant is van start gegaan op maandag 7 november. Kaarten zijn te koop voor 28 euro (ex fee) en te verkrijgen bij Outland Records, Restaurant Kitsch en Spoiled in Amsterdam. In Haarlem kun je terecht bij Zo Fashion en Restaurant Pieck. Via www.beep.nl kun je je tickets on-line bestellen.

T-Dansant
OceanDiva
4 december 2005
17.00 - 00.00 uur
28 euro (ex fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws