Chemistry op oudejaarsavond

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Feestorganisatie Chemistry zal je een avond voorschotelen waarbij je het beste in jezelf naar boven kan laten komen. Er zijn drie zalen met elk haar eigen smaak. Dus als je van een gevarieerd leven houdt luid je het nieuwe jaar in de Nighttown in!

In de grote zaal kan er gedanst worden op soulful house en classics van bekende Rotterdamse kopstukken als Ronald Molendijk en Miss Monica. Ook Marcello, die haast wel een Rotterdamse dj forens genoemd kan worden, zo vaak is hij in het Rotterdamse nachtleven te vinden, en een van de best bewaarde geheimen uit de Maasstad dj Ismedio zullen een duit in het zakje doen.

In de kelder worden in n nacht nog een keer alle krakers, highlights en hits van het afgelopen jaar aan elkaar gemixt in een nachtelijke mixmash sessie mede mogelijk gemaakt door Rotterdamse dj/party organisator en sinds kort ook producer Jermaine S, original RUSH chief Brian S en mixmash master Jaziah, die meteen ook een van de grootste muzikale beloftes voor 2006 is.

Naast de uitgebreide mogelijkheid om te dansen, wordt het theater helemaal omgetoverd tot een plek om te socializen en om met elkaar op het nieuwe jaar te drinken. Met de gunstige toegangsprijs van 25,- euro is het feest een van de goedkoopste oud en nieuw events van de stad. Om 22:00 uur zal het feest beginnen en zal naar het 0-uur toegewerkt worden. Daarna zal er met knallende kurken verder gefeest worden tot in de diepe late uurtjes!


NYE2006
Artiesten: Ronald Molendijk, Miss Monica, Marcello, Brian S., Jermaine S, Ismedio, Jaziah
Plaats: Nighttown, Westkruiskade 26-28, Rotterdam
Datum: 31-12-2005
Tijd: 22:00 06:00 uur
Prijs: 25,- (vvk en deur)

Voorverkoop info:

Winkels in Rotterdam
Nighttown cafe: Westkruiskade 26-28
Velvet: Oude Binnenweg 121 A
Rhythm Import: Nieuwe Binnenweg 144 A
Chill Out: Coolsingel 105

Beep! Online via www.beep.nl
Ticketbox Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
AUB AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. www.aub.nl

Meer info: www.chemistry.nl // www.nighttown.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws