Club Zes

Partyscene Redactie | 24 november 2005
headlines

club zesDacht je dat er in Venlo misschien niet zoveel te beleven was? Dan is dat nu in ieder geval verleden tijd. Vanaf vrijdag 2 december is de stad namelijk een uitgaansgelegenheid rijker. Dan opent Club Zes de deuren. Zes wil zich profileren als een vooruitstrevende club, met een formule die de gemiddelde uitgaanshoreca moet ontstijgen. Het pand komt er dan ook als een echte club uit te zien, met een strakke inrichting, waar klassiek en modern elkaar ontmoeten. Mocht je het dansen moe zijn, dan kun je op de eerste verdieping lekker chillen in een gezellige lounge, waar de champagne en de cocktailbar binnen handbereik zijn.

Maar een club is geen club zonder muziek. Iedere zaterdag kun je uit je dak gaan op groovy en funky tunes, een eclectische mix van house, funky beats en dance classics. De vrijdagavonden beginnen meer eclectisch, maar eindigen ook met zinderende house. Met de 4-to-the-flour house mikt uitbater Kevin in ’t Hout op een publiek van jong volwassenen. Resident dj’s worden Sam O’ Neall en Gilton Franklin. Een keer in de maand wordt de Club Zes Special georganiseerd, waarbij de top van de nationale- en internationale dancescene langs zal komen. Wel moet je 21 jaar of ouder zijn om naar binnen te mogen.

De aftrap wordt op 2 december gegeven door Eric de Man en op tweede kerstdag reist Ricky Rivaro af naar het zuiden van het land. De openingsavond met Eric de Man kost je in ieder geval geen entree, want dan mag je gratis en voor niets naar binnen.

Kijk voor meer info op www.club-zes.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws