Treetz - by DJ Chuckie & Real el Canario

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Treetz het nieuwe highlevel uitgaansconcept waarin DJ Chuckie en Real el Canario telkens de hoofdrol vertolken zal dan na de succesvolle premire tijdens het afgelopen Zomercarnaval voor de tweede maal plaatsvinden in de Maasstad. Opnieuw is er dus gekozen voor een special date om zo het publiek wederom op een exclusieve en gedenkwaardige avond te trakteren. Al die mensen die er de eerste keer bij waren, weten wat dat betekent: een uitverkocht huis met de 2 Dutch MVPs live & exclusive, back to back, or long solo sets all night long!

Treetz kan volgens Chuckie en Real zelf het beste worden omschreven als the next step in young urban clubbing. Treetz is niet direct dance, niet direct urban, niet direct pop, maar een high level eclectisch entertainment- en uitgaansconcept dat het beste brengt van alles. Verpakt op een manier zoals wij het graag doen: met skills, een perfecte timing en techniek. Maar vooral met het doel om altijd weer volledig elke club op zn kop te zetten! Want ondanks dat het uitgaan in een moeilijke tijd heeft gezeten en misschien nog wel zit, zien we tijdens het draaien en op de plekken waar we komen toch echt zeer positieve ontwikkelingen. Grenzen vervagen in de muziek, in scenes en sfeer wordt universeler. Zowel binnen ons segment als binnen het puur electronische. Kijk maar bijvoorbeeld naar wat 2Many DJs en Tiefschwarz doen. Dat is helemaal niet zo veel anders dan wat wij doen en op de dansvloer zie je hetzelfde gebeuren: happy faces all over. Het mooie van die versmelting van stijlen is ook dat wij daardoor soms kanten op kunnen gaan, die je in eerste instantie niet zo snel zou verwachten, maar die voor ons wel heel erg voor de hand liggen. En wat is er dan beter om dat allemaal in je eigen avond te kunnen doen? Voor onszelf is Treetz een perfect platform om nieuwe dingen uit te proberen en voor het publiek en de fans is het een onvergetelijke avond met een uniek en exclusief karakter. Perfect, toch?

Chuckie en Real el Canario zijn op dit moment onmiskenbaar de pleasers en teasers van het nachtleven in Nederland en dat maakt Treetz met deze zeldzame dj-combinatie, ondersteund met waanzinnige visuals en state of the art-lichttechniek, een zeer unieke clubavond.

Treetz, always a special gift



Main
DJ Chuckie
DJ Real el Canario

Showtime: 22.00 04.00 hrs
Damage: 15,- (no pre-sale)
Venue: Off Corso, Rotterdam
Online: www.djchuckie.com & www.treetz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws