Rui Da Silva naar NL

Partyscene Redactie | 23 november 2005
headlines

club nl jarigHet is zowiezo feest in december, want Club NL, de eerste loungeclub van Nederland, bestaat 6 jaar! Op 2 december aanstaande wordt deze verjaardag op uitbundige wijze gevierd voor alle vrienden van NL. Het wordt weer een onvergetelijke avond waarbij allerlei spectaculaire en bizarre acts zoals clowns, jongleurs, vuurvreters niet zullen ontbreken. NL is deze avond dus een heus circus in stijl.

Bijna zes jaar geleden, op 2 december 1999, startte een groep vrienden de inmiddels bekende en beruchte Club NL aan de Nieuwezijdsvoorburgwal in Amsterdam. De oprichters vonden dat er behoefte was aan een stijlvolle club waar je kon loungen zoals dat in hotellobby’s in New York gebeurde. Een ander gemis was een club waar je je ook als oudere bezoeker thuis voelt. Allemaal elementen waar NL ruimschoots in geslaagd is. Na Club NL zijn er talloze lounge-bars als paddestoelen uit de grond geschoten. Club Nl is de lounge hype inmiddels voorbij en heeft een andere sfeer opgezocht, de sfeer van een sexy, stijlvolle houseclub. Jiro Goto is bedrijfsleider en dé drijvende kracht achter deze nieuwe weg die de club is ingeslagen. Als professionele shaker is hij tevens de man die ervoor heeft gezorgd dat we sinds dit jaar kunnen genieten van verrukkelijke ‘NL cocktails’. En dan de toiletdisco. Alweer iets waar de club zich in onderscheidt. Zij zijn de bedenker van deze ‘minidisco’ waar de toiletdame eens niet alleen de wc’s schrobt maar de kleinste ruimte omtovert tot swingpaleis.

Club NL wil op haar 6-jarige verjaardag natuurlijk wel trakteren en daarom zijn voor de NL vrienden alle cocktails tussen 22 uur en middernacht van het huis. Kijk bij de winnen sectie en win kaarten voor dit spektakel!

http://www.clubnl.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws