Houseplay NYE Editie met 50% van Deep Dish

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 31 december vormt de Panama het toneel voor een spectaculair Oud&Nieuw evenement; Houseplay. De maandelijkse zeer succesvolle avond van Panama verkent de grenzen van de house met internationale grootheden. Zo waren o.a. Nick Warren, Jack de Marseille, Quazar, Billy Nasty, dj Deep en Carl Craig te gast bij deze prestigieuze avond. Met Oud&Nieuw heeft de organisatie een bijzondere line-up samengesteld.

Niemand minder dan Dubfire van DEEP DISH is de headliner bij deze speciale editie. Beide heren zijn iconen in de internationale dance. Hun erelijst is ronduit indrukwekkend te noemen. Zo staan er in hun prijzenkast onder andere een Grammy Award, een International Dance Music Awards en een DanceStar award. Nu is hun nieuwe album George is on uit waar o.a. de singles Flashdance en Say Hello op staan. Dit album bevestigt hun status van artiesten die elke keer weer in staat zijn om genreoverschrijdend zeer innovatief materiaal te produceren. Het gezaghebbende magazine Rolling Stone schreef zelfs ooit there may be no better live act then Deep Dish. Hun 100plus worldwide deejay schedule brengt ze dan ook over de hele wereld waar zij een spoor van euforie achterlaten bij hun fans. Panama is zeer trots dat Dubfire van Deep Dish gekozen heeft voor sfeer en niet voor het grote geld. Zijn Deep Dish partner in crime Sharam staat in Montreal maar Dubfire is in Amsterdam. Deze fantastische deejay draait een exclusieve 4 uur set van 22.00 tot 02.00 hr in een relatief kleine club als Panama en dat op Oud&Nieuw!

Naast DEEP DISH is de Engelse deejay/producer Redanka ook in the house. Deze deejay/producer heeft in de afgelopen 10 jaar tracks gemaakt met gerenommeerde deejays/producers zoals Danny Tenaglia, Satoshi Tomei en Sander Kleinenberg. Ook deze man vliegt als deejay de hele wereld rond waar hij consistent een mix van elektronische house, elektro en techno presenteert. Als slagroom op de taart draait Ren Vidal, creatief directeur van Panama (maar bovenal al 17 jaar deejay en producer) na vele aanvragen eindelijk in zijn tweede huis, de Panama*.



In de studio zaal gaan Panama residents Jan Boom en Jonas Braun terugblikken op 2005 en vooruitkijken naar 2006 en verder. Ook belooft de organisatie alles uit de kast te trekken op het gebied van entertainment en decor. Deze Houseplay is namelijk de kick-off van een serie evenementen die in 2006 gepland zijn waarbij de organisatie voornemens is om Houseplay naar de next level te brengen.

Zaterdag 31 december dus een speciale editie van Houseplay in Panama met
DEEP DISH , Redanka, Ren Vidal, Jan Boom en Jonas Braun. Natuurlijk ontbreekt een spectaculair 00.00 uur moment niet. Kaarten zijn a 45 euro te koop bij het restaurant van Panama, het Amsterdams UitBuro en www.beep.nl. Mis het niet!

Panama Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: [email]info@panama.nl[/email]
Telefoon: 020 3118680
Fax: 020 3118681
Web site: www.panama.nl/live
Reserveringen: 020-3118686
Openingstijden theater/nachtclub:
Donderdag t/m zondag van 20.45 / 23.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws