Electronic Circus @ Nighttown Theater

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze avond zal geheel in het teken staan van electronische dance muziek in de breedste zin van het woord. Verwacht in elk geval geen mainstream housetracks. Want de intentie van dit feest is het publiek kennis te laten maken met een sound die op dit moment weinig te horen is in de clubs van Rotterdam, en het is een sound die absoluut potentie heeft om groot te worden. De producers en dj's met deze sound die momenteel grote naam maken zijn o.a. James Holden en Nathan Fake (van het label border Community). Tijdens Electronic Circus kun je deze muziek dan ook verwachten!

Voor deze eerste editie hebben de initiatiefnemers Taras en Robbie Pardoel de Amsterdamse DJ Sandrien gevraagd om haar mix van Minimal, Acid, Nu-acid, Techhouse en Electro aan het publiek te laten horen. Deze dame is met name in de Amsterdamse scene aanwezig en heeft daar een goede basis neergezet voor deze opkomende sound. Op haar CV staan onder andere Dance Valley, 5 Days OFF, Awakenings, haar ONCE feesten in club 11, MAD @ De Kring en de BORDER COMMUNITY avonden in de Panama. En dat ze ook in Rotterdam het publiek met haar eigenzinnige sound aan het dansen zal krijgen is een feit!

De organisatoren Taras en Robbie Pardoel (a.k.a. maatje 28) staan deze avond zelf ook op de line-up. Zij delen dezelfde mening wat betreft het huidige aanbod in de Rotterdamse dancescene. Oftewel, het is tijd voor iets nieuws. Ze besloten hun krachten te bundelen en Electronic Circus is het resultaat. Taras heeft op het gebied van dance een brede muzikale smaak, hierdoor wordt hij ook op de meest uiteenlopende feesten gevraagd. Van Secret Cinema's Gemsessions in club Poema tot aan de Lunapark feesten op de Ocean Diva. En hij draait op de (door hem mede georganiseerde) Partyficial Intelligence feesten. Voor deze avond zal hij diep in zijn platencollectie duiken om het publiek te verwennen met een set vol mooie muziek.

Robbie Pardoel "de pionier van onder de rivier" met zijn eigenzinnige warme sound is ook al enige tijd prominent aanwezig in de Rotterdamse dancescene. Hij heeft o.a. op plaatsen gestaan als Now & Wow, Thalia, Off-Corso,Nighttown en natuurlijk op de "Lo-Fi Soul" feesten die hij zelf organiseert. Hij zal op deze avond dan ook alles uit de kast trekken om er een warm circus spektakel van te maken.



Als voorproefje op Sandrien haar kunsten is er een mix te beluisteren op www.3voor12.nl en via http://danzolectro.hostage.nl/danzolectro_audio/sandrien_bordercommunity_3juni2005.mp3


Samenvatting:
Naam: Electronic Circus
Datum: zaterdag 3 december
Locatie: Nighttown Theater
Entree: 6 euro
Tijd: 23:00-05:00 uur

www.djsandrien.web-log.nl
www.taras.nl
www.robbiepardoel.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws