Fataal op zondag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze zondagavond belooft een avond te worden waar iedereen zijn weekend mee af wil sluiten en dat is niet in de kerk!

Dit feest is een initiatief van een groep enthousiaste technoliefhebbers en is onderdeel van het leerbedrijf Rookie Entertainment. Deze avond is een uitkomst voor de trouwe aanhangers van techno, die ook op zondag willen feesten op deze muziek. Aangezien er op zondag in Amsterdam weinig te doen is op dit gebied, biedt Fataal hier de oplossing voor.

Fataal geeft opkomende djs de kans hun sets te laten horen en het publiek te overdonderen met hun talent. De line-up is met goede voorzorg samengesteld en een aantal opkomende talenten zijn voor deze avond uitgezocht. Dj G Plus zal de avond beginnen met minimal op een lekker tempo, daarna zal Bazz van Dutchtechno zijn skills laten horen en de Technoholics zullen de avond afsluiten met een hardtechno liveset.

Ook is er voor een bekende dj gezorgd, n die zeer geliefd is onder het technopubliek, niemand minder dan Vincent de Wit. De Wit heeft gedraaid op bekende feesten en festivals zoals Awakenings, Reactor, Defqon en Dancevalley. Deze dj richt zich voornamelijk op de hardere kant van techno en zal de zondag waarop Fataal plaatsvindt heel wat energie inblazen!



Ook zal er veel aandacht besteed worden aan visuals. Er zal een vj aanwezig zijn en er zullen themas getoond worden die in strijd zijn met de saaie zondag die velen van ons gewend zijn. Ook zal vanuit dit oogpunt veel aandacht besteed worden aan de decoratie, zoals de titel al zegt, alles in het teken van wat Fataal is op zondag! Dit in combinatie met een originele en vernieuwende line-up maakt deze zondag voor jullie de beste afsluiter voor het weekend!

Voor de locatie is gekozen voor Studio 80. Dit concept is een initiatief van o.a. Duncan Stutterheim van ID&T, met als doel nieuwe organisaties een kans te geven in de dance scene. Alles rondom dit concept draait om het ontwikkelen van opkomend talent, alles wat vernieuwend is en iets kan toevoegen aan de nooit verzadigde wereld van dance.

Studio 80 biedt plaats voor 300 man en is centraal gelegen op het Rembrandtplein 17. Fataal zal om 20.00 uur beginnen en om 01.00 uur zal iedereen deze geweldige zondag afsluiten in Studio 80.

Wij houden van techno.. ook op zondag!

Gegevens feest:
Naam: Fataal
Datum: 11 december 2005
Locatie: Studio 80 Rembrandtplein 17 Amsterdam
Prijs: 5 euro
Tijd: 20.00-01.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws