Vijf jaar Luvdancin' in de Westergasfabriek

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De laatste Luvdancin van 2005 staat voor de deur. Na de Amsterdam Dance Event Closing Party van 30 oktober jl. in de Panama te Amsterdam is nu voor een intieme locatie gekozen, het Machinegebouw bij de Westergasfabriek. Dit historische gebouw uit 1885 is onlangs grondig gerenoveerd zonder haar authenticiteit te verliezen. In deze rauwe setting presenteert Luvdancin een aantal nieuwe ingredinten. Allereerst vindt er een uniek diner voorafgaand aan het feest plaats. Voor 250 culinaire liefhebbers viert restaurant Blender haar jubileum. 5 Jaar fine cuisine and tunes is met recht een mijlpaal wat op een bijzondere wijze gevierd moet worden.
Voor deze speciale editie van Luvdining zijn er een zestal absolute topkoks uitgenodigd, tezamen met deze bevriende chef-koks waar Blender in het verleden mee samen heeft gewerkt, staan zij klaar om een uitmuntend 4 gangen menu voor u te bereiden. De line-up van koks liegt er niet om. Chef-kok Edo Kamping wordt bijgestaan door Herman den Blijker (Rosso, Groot-Paardenburg), Onno Kokmeijer (Ciel Blue), Schilo van Coevorden (Hotel Dylan / College Hotel), Rene Ameling en Leonardo Pacenti (Toscannini). Van 19.00 tot 22.30 vindt dit nu al legendarische culinaire spektakel plaats.

Om 23.00 gaan de tafels en stoelen aan de kant en is het tijd voor Luvdancin! Quentin Harris uit New York is dit keer de headliner van het evenement. Deze in Detroit geboren New Yorker is hard op weg naar de top van de internationale deephouse scne. Met zijn sublieme remix van Cloud Nine van Donnie was hij ineens bekend bij de liefhebbers. Het afgelopen jaar leverde hij nog meer juweeltjes af. Zo waren daar zijn remixen van o.a. Jill Scott en Lathun om nog maar te zwijgen van het werkelijk prachtige Lets be young. Naast deze producties bewees hij o.a. op de beroemde Southport Weekender en als resident van club Shelter in New York dat hij als deejay ook het danspubliek weet te boeien. Hij was vorig jaar de sensatie van Southport. Zijn fantastische mixcd op het derde deel van de Southport compilatieserie bevestigt dit. Some guys have it all. Verwacht hypnotiserende diepe house, subtiele percussie, diepe bassen en zwoele vocalen van de kroonprins van New York.



Naast deze geweldenaar wordt Mr. Harris natuurlijk vergezeld door Luvdancin resident Cassie 6. Hij is tegenwoordig lid van het RiskSoundSystem waar hij samen met Michael Richters een wat hardere sound etaleert. Naast Neerlands nummer 1 garage deejay is niemand minder dan Antal present. Deze getalenteerde deejay is in de internationale underground inmiddels een gevestigde naam. Zo vliegt hij namens platenlabel Kindred Spirits de hele wereld rond voor deejay optredens. Ook zijn platenzaak annex platenlabel Rushhour levert een steeds groeiende muzikale bijdrage aan de internationale underground. Met zijn activiteiten als deejay en labeleigenaar laat deze man de wereld een andere muzikale kant van Amsterdam en Nederland zien en dat is iets om trots op te zijn.

Luvdancin sluit 2005 af met een innovatief programma. Zowel muzikaal als culinair. Muzikaal gaat het deze keer de diepte in. Culinair gaat het dit keer compleet over de top! Het is een voorproefje van de nieuwe koers van deze Amsterdamse organisatie. In 2006 wil Luvdancin haar publiek verrassen en inspireren en steeds meer van geijkte paden afwijken.

Kaarten zijn te koop via AUB, Rushhour, Blender en www.beep.nl. De Luvdancin kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Kaarten voor het 4 gangen menu inclusief Campari cocktail van Luvdining kosten 40 euro en zijn te reserveren via [email]info@blender.to[/email]. Een passepartout kost 45 euro. Er zijn slechts 350 Luvdancin kaarten beschikbaar. Wees dus snel want vol is vol.

Is it all over my face? U got me Luvdancin!


THE BLENDER 5 YEAR ANNIVERSARY
HOSTED BY
LUVDANCIN


LuvRoom :
QUENTIN HARRIS (NYC)
ANTAL (RUSHHOUR)
CASSIE 6 (LUVDANCIN)

ZATERDAG 3 DECEMBER 2005.

Voorverkoop via : www.beep.nl, AUB, Blender, Rushhour.
Voorverkoop 15 euro, a/d deur 20 euro.
Van 23.00 tot 04.00!

LUVDINING
Special Anniversary Menu

by Masterchefs:
Edo Kamphuis (Blender).
Herman den Blijker (Groot-Paardenburg)
Onno Kokmeijer (Ciel Blue)
Schilo van Coevorden (Dylan Hotel / College Hotel)
Leonardo Pacenti (Toscannini)
Rene Ameling (Luvdining)
From 19.00 23.00 bij het Machinegebouw.
40 euro per menu. Reserveringen via [email]info@blender.to[/email].

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws