Technotrixx

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met de geweldige Miss Djax, de supersound van Jan Liefhebber, het ware keiharde technogevoel van Marco Remus. And the World of Techno according to Rude Awakening... Kortom, Technotrixx laat zien dat techno helemaal op zn plek is in de Nijmeegse superclub.

Technotrixx heeft de lat vanaf dit jaar een flink stuk hoger gelegd. The Matrixx heeft zich gecommitteerd aan het eren van het ware technogevoel. Als het even kan, komen alle grote namen vroeg of laat naar The Matrixx.

Kortom, het gaat heel hard met deze pure techno-avond. Met alle ingredinten die in The Matrixx standaard zijn: een dikke aankleding, licht en effecten, geheel aangepast aan de stijl van de nacht. Deze nacht is de sfeer opzettelijk duister, met een geheel zwarte Matrixx. Veel lasers natuurlijk ook - dat (meestal) groene licht en techno zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Miss Djax behoeft niet veel introductie. Ze is de grondlegger van n van de meest succesvolle platenlabels van Nederland en ver daarbuiten. Misschien wel de grondlegger van techno in Nederland. Ze draait in een stijl die je in maar n woord kunt vatten: Djax. Laat deze dame maar achter de decks springen, dan doet het publiek op de dansvloer dat vanzelf ook wel. Miss Djax is techno met een scheutje acid in een prachtige, pure vorm en echt voor de liefhebber. Speciaal op deze Technotrixx zal ze een unieke live set verzorgen.

Over Liefhebber gesproken, van deze sympathieke DJ hebben we al veel gehoord in The Matrixx. Hij is vaak de opwarmer geweest van Technotrixx, en het is grappig om te zien dat het steeds vroeger druk is op Technotrixx. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Liefhebber die een steeds groeiende schare fans heeft. Hij heeft een echte funk in zijn draaistijl gebreid: Een lekkere funky twist en een drive, zoals hij zelf zegt.

Rude Awakening is het alter ego van DJ Promo, alias Sebastian Hoff, grondlegger van Third Movement. Verwacht van hem dus geen lief, zacht setje. Sterker nog, Sebastian kennende gaat hij zorgen voor een hard setje snoeien, waarbij er duidelijk invloeden industrieel techno in de mix zullen zitten.

Marco Remus is de Duitse tecno-DJ uit de stal DJ Rush. Hij deed het dit jaar erg goed op onder meer Q-base en InQontrol en dat gezegd hebbende weet je ook direct waar je deze DJ kunt plaatsen: aan de harde kantvan de techno.
Al met al een Technotrixx met een iets harder kantje, en zeker een aanrader voor iedereen die van stevige techno houdt. Even wakker geschud worden zo vlak voor de feestdagen: Technotrixx, zaterdag 17 december.

Technotrixx
Zaterdag 17 december
Jan Liefhebber, Miss Djax(live), Marco Remus, Rude Awakening
Doors open: 22.00-05.00
Entrance: 15,- (at the door)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws