Oud en nieuw aanrader

Partyscene Redactie | 14 november 2005
headlines

oud en nieuw aanraderAli Dubfire (Deep Dish) geeft op de laatste avond van 2005 een spetterend optreden in het Haagse Paard van Troje en in de Amsterdamse Panama. Dit in het kader van de GEORGE IS ON! world tour.

Deep Dish timmert al lang aan de weg met verschillende succesvolle remixes voor internationale sterren zoals Madonna en The Rolling Stones. Met ook nog een Grammy Award op zak zijn zij zeker geen onbekenden.

Naast deze topact nemen andere draaihelden plaats achter in de booth in het Paard: King Unique en de Franse Sebastien Leger (T-Dansant, Fire!) zullen ook een bijdrage leveren aan dit topfeest. En met namen als Stef Vrolijk en Nick K is het feestje in het Paard compleet.

In Panama zullen Rene Vidal, Jonas Braun, Jan Boom en Redanka Ali bijstaan. Hij zal van 22.00-02.00 in Amsterdam draaien, en vervolgens van 03.00-05.00 in Den Haag de tent rocken.

Meer nieuws over deze avonden zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Kaarten zijn vanaf woensdag 16 november verkrijgbaar bij Ticketbox, Beep, AUB en de bekende voorverkoopadressen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws