Sneakerz in Den Haag (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zondagavond 4 december wordt alles uit de house- en urbankast gehaald om Den Haag en omstreken wederom compleet uit haar dak te laten gaan. Iets wat met een top line-up, toepasselijke decoratie en vette visuals zeker zal gaan lukken.

Met Erick E, Fedde Le Grand en Ramon achter de draaitafels staat de main hall weer als een huis. De ster van Fedde le Grand is nog steeds rijzende, niet alleen als dj. Ook met zijn producties, zoals onlangs Miss You, gooit hij hoge ogen. Lokale held Ramon is wellicht het best bewaarde dj geheim van Nederland. Al sinds eind jaren 80 een grote held in Den Haag, daarbuiten echter niet heel erg bekend. Met zijn sets vol funk en soul weet hij keer op keer het publiek tot op grote hoogte te brengen.

Afsluiter Erick E zit momenteel op een grote roze wolk. Zijn producties verkopen als een trein, keer op keer trekt hij volle zalen en bovendien zag hij zijn inspanningen onlangs bekroond met een Release Award voor beste club dj. Samen met MC Gee zal hij het Paard de laatste twee uurtjes op onnavolgbare wijze rocken!

De Studio, de kleine zaal van het Paard, is uiteraard het domein van Billy the Klit. Als gast ontvangt Billy ditmaal Joost van Bellen. Amsterdammer Van Bellen is al sinds jaar en dag n van de meest innovatieve djs in ons landje. Regelmatig pakt hij nieuwe stromingen als eerste op. Zo was hij er als de kippen bij toen geluiden als speedgarage en electro de kop op staken. Aangevuld met de duizelingwekkende visuals van VJ Superficial zullen Billy the Klit en Joost van Bellen voor een uitbundige sfeer gaan zorgen in het kleine intieme zaaltje van het Paard.

Behalve de allerbeste djs heeft Sneakerz natuurlijk nog veel meer te bieden. De immens populaire hairstylers van Parucci zijn, zoals op elke Sneakerz, natuurlijk weer aanwezig. De rijen voor een gratis haircut zijn altijd enorm. Naast deze stylers zal Sneakerz ook ruimschoots aandacht besteden aan urbanstyled decoratie en entertainment.



Sinds de heropening van het Paard in 2004 mag de club zich verheugen op een grote belangstelling. Niet lang na de opening werd gelijk de belangrijkste clubprijs in de wacht gesleept; de Nachttempel Award voor Beste Club. Geen geringe prestatie, echter toch vrij logisch. De inrichting, het fantastische geluid en de grensverleggende programmering maken het Paard van Troje een hypermoderne topclub waar je wekelijks kan genieten van het beste op muzikaal gebied. Een locatie Sneakerz waardig!

Een line-up van ongebruikelijke kwaliteit, de beste club van Nederland, vette decoratie en de grote trouwe Sneakerz aanhang. Het is duidelijk; op 4 december gaat Sneakerz Den Haag weer rocken!

Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl

SNEAKERZ
Zondag 4 december
19.00 01.00 uur

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag

Entree vvk 10,00 / deur 15,00
Voorverkoop via www.beep.nl , Rhythm Import Den Haag en dagkassa van Paard van Troje

Main Hall: Erick E, Fedde le Grand, Ramon, MC Gee
Studio: Billy the Klit, Joost van Bellen, VJ Superficial

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws