Armada X-mas Night in de Melkweg (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Armada en Famous serveren hier een smaakvol toetje met de lekkerste beats.

Kerst is leuk maar er moet wel gedanst worden. Dat kan tijdens de Armada X-Mas night in de Melkweg. Armin van Buuren heeft speciaal voor deze gelegenheid, want hij viert op deze avond zijn verjaardag, enkel van zijn collegas uitgenodigd. In de Armada zaal zal hij naast Markus Schulz en Harry Lemon draaien. In de Famous Zaal staan Roog, Mischa Daniels en Franklin.

Armin heeft een prima tijd achter de rug. Tijdens de Release Dance Awards werd zijn album Shivers verkozen tot Beste Album. Hij werd tijdens dezelfde uitreiking tweede in de categorie Best dj overall. En daarnaast wist hij zn derde plek in de DJ Mag Top 100 lijst vast te houden.

Naast Armin verschijnen de getalenteerde Markus Schulz en de progressieve topper Harry Lemon achter de draaitafels. Markus Schulz, afkomstig uit Miami, heeft momenteel een grote club hit samen met Gabriel & Dresden en Departure genaamd "Without You Near" afkomstig van zijn gelijknamige album. Markus is een graag geziene gast tijdens de Armada avonden. Dit jaar was hij ook regelmatig te zien tijdens de Armada Night in Amnesia op Ibiza. Hij schoot dit jaar maar liefst 11 plaatsen omhoog in de DJ Mag lijst, naar plek 21. Hij zal met zijn housy sound weer een onvergetelijke set neer gaan zetten.

Last but not least draait Harry Lemon in de Armada Zaal. Harry draaide het afgelopen jaar in de meest toonaangevende clubs ter wereld. Hij is de man achter het Bandung label die hij samen met Armada runt. Naast zijn eigen producties vond je onder andere de club kneiter "Sanctuary" van Origine op dit label. Tevens is Harry de man die als Lemon8 klassiekers als The bells of revolution en Model8 op zn naam schreef.

Famous is het maandelijkse clubconcept van Armada in Amsterdam. In de Famous zaal draait Roog, die in nederland zonder twijfel de populairste house DJ is. Roog staat altijd garant voor het beste wat je kunt vinden op house gebied.

Mischa Daniels is als resident van Famous natuurlijk ook van de partij en zal voor deze kerst editie wat speciale Classics uit de kast trekken. Franklin maakt de Famous line up compleet. Hij draait in hetzelfde straatje als Roog en Mischa en is het "Secret Weapon" van de avond.Maandag 26 december 2005
Melkweg, Amsterdam
Open 23.00 uur
Presale 25,75 (ex.fee)
Kaarten te koop bij Ticketbox


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws