DJ Prinz geeft feestje

Partyscene Redactie | 11 november 2005
headlines

push it dj prinzDe Belgische DJ Prinz, die regelmatig in Nederland te bewonderen is, heeft zich in de evenementenbranche gestort. Push It heet zijn partyconcept, dat hij samen met Maurtis Vermeer van AM:PM in de housetempel van Antwerpen organiseert.

Het idee achter dit concept is talent van eigen bodem te promoten en ze samen brengen op één groot feest. Alle stijlen komen dan ook aan bod: van house naar progressive, van electro naar techno. DJ Prinz organizeerde reeds 2 evenementen (maart & april 2005) onder de noemer Push It! Deze parties onderscheidden zich door de kans te geven aan labels/producers om hun laatste producties voor te stellen. Rulers of the Deep (Roger Sanches’ label) en het Belgische Hi-Phen werden hiervoor aangesproken. Vorige maand inviteerde de kleurigste DJ van 't land op zijn derde editie o.a. Hermanos Inglesos (Culture Club) en Trish van Eynde (ex Fuse) uit.

Op vrijdag 18 november nodigt Prinz DJ Gee uit, bekend van 'Good Times' (een vocal house concept in La Rocca). Hij brengt tot middernacht de dansvloer op de juiste temperatuur. Daarna neemt de bekende resident van de Backstage in La Rocca Olivier Abbeloos, het roer over, gevolgd door DJ Prinz himself. Daarna wordt er overgegaan van house naar electro. Het overbekende duo Starski & Tonic, trouwens residents van Dirty Dancing én Culture Club, rocken de Antwerpese dansvloer tot begin van de ochtend. Beiden staan het roer af aan Tomaz, die als afsluiter dé enige echte techno sound van op Switch brengt.

Café d'Anvers zal de 18e haar deuren openen om 11 uur. Interessant weetje: de eerste 400 bezoekers ontvangen een gratis Push It cd met daarop 5 livesets van de resident deejays.

Check voor meer info pushit.be of djprinz.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws