Matrixx bestaat 4 jaar

Partyscene Redactie | 11 november 2005
headlines

matrixx 4 jarig bestaanHet is alweer vier jaar geleden dat de populaire club in Nijmegen zijn deuren opende. En dat moet gevierd worden! Eerst op vrijdag 25 november een Lets Go Disco party met live Lois Lane en Gordon. En een dag later met de DJ’s Johan Gielen, Cor Fijneman en Jochen Miller.

The Matrixx is zo snel een constante factor geworden in het uitgaansleven van de regio, dat het moeilijk voor te stellen is dat er ooit een tijd was zónder de club. Het afgelopen jaar bewijst welke positie The Matrixx inmiddels heeft ingenomen: een Release Dance Award voor de Beste Club van Nederland die onlangs in Escape werd uitgereikt.  

Een hoogtepunt voor de club afgelopen jaar was onder meer het uitverkochte buitenfestival Emporium ter gelegenheid van de viering van het 2000 jarig bestaan van de stad Nijmegen. Maar er waren meer hoogtepunten. Een zeer succesvolle reeks van Exxellent avonden. Een constant volgepakte Matrixx tijdens XXlerator. De enorme populariteit van Let’s go Disco. De doorbraak van de Technotrixx avonden. Een onvoorstelbare show en presentatie van ‘200V’ het nieuwe album van wereldster Marco V. Tiësto die zijn belofte inloste en een geweldige nacht draaide in The Matrixx.

Het weekeinde van 25 en 26 november is het daarom feest. Op vrijdag is er een Let’s go Disco met Gordon en Loïs Lane live. Zaterdag 26 november is de vloer gereserveerd voor dancemuziek door een groots trance/techno trio. Johan Gielen komt laten zien waarom hij al zo lang tot de top van de wereld behoort. Ook maatje Jochen Miller komt langs. Miller is natuurlijk een goede bekende van veel bezoekers in The Matrixx, zeker nu hij ook al zijn eigen clubavond heeft (Millermixx). Cor Fijneman is de zeer talentvolle DJ uit de stal van Tiësto’s Blackhole. Maar Fijneman is allang aan de schaduw van die grootmeester ontsnapt om zelf een heel lekkere stijl te ontwikkelen.

Ook zullen de bezoekers op 26 november gratis een dvd ontvangen met daarop de highlights van de Matrixx van afgelopen jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws