Loveboat2.0 & MTV present Energise Party met Cassius

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hoofdgast op deze avond is Franse top-act Cassius, plaats van handeling is varend entertainment bolwerk de OCEANDIVA.

Na de onverwachts ingeplande, heftige en ook emotionele Loveboat Classic afgelopen weekend heeft Loveboat de smaak te pakken. Eind november keert Loveboat2.0 terug op haar vertrouwde stek de OCEANDIVA voor een spectaculair Loveboat nieuwe stijl event. MTV heeft Loveboat2.0 uitverkoren om als Nederlandse organisatie de Hugo Energise Party te verzorgen. Deze Parties worden door heel Europa georganiseerd als start van de Europese versie van The Trip. De Loveboat zou de Loveboat niet zijn als hier geen top-acts aan verbonden zouden worden.

Op het Main Deck staat Loveboat2.0 resident The Funky Bastard samen met de Franse topformatie Cassius en Victor Coral. Cassius bracht in 1999 een baanbrekend filter disco album uit met de originele titel: 1999. In 2002 braken ze wereldwijd door door met het album Au reve met daarop onder andere de hits The sound of violence en Im a woman met Jocelyn Brown. Op dit tweede album kwam de voorliefde voor gitaren annex Rock muziek van Zdar, de dj van het duo al sterk naar voren. De 26e zal Zdar dan ook met een mix van Funky Filter Disco met rauwe geluiden de dansvloer rocken!

Op het bovendek staat vernieuwende electronische muziek centraal met Oskar Melzer en Nano Vergel ondersteund door Philip Young. Berliner Oskar Melzer begon zijn carriere als draaipartner van Compost baas Michael Reinboth. In 2001 startte hij de Funclub waar hij baanbrekende artiesten als dj Hell en Tiefschwartz uitnodigde, deze avond werd door magazine The Face uitgeroepen tot n van s werelds beste clubavonden. Ibiza veteraan Nano Vergel is onder andere resident is in Privilege en Space. Hij staat met zijn Whats up avonden synoniem voor vernieuwende dansmuziek in de breedste zin van het woord.

Het oog op de Loveboat wil natuurlijk ook wat. De visuele koers wordt uitgezet door de Britse Mocha Vjs, verder de gebruikelijke funky Loveboat decoratie, uitdagend entertainment en als extraatje dit keer ook zinnenprikkelende dansers.

Er is een gratis shuttle-bus tussen de pont bij Buikslotermeer en de Distelweg waar de OCEANDIVA ligt.


Loveboat2.0 & MTV present Energise Party

Saturday November 26th
OCEANDIVA Distelweg 90, Amsterdam

Main Deck:
Djs: Cassius, The Funky Bastard, Victor Coral

Upper Deck:
Djs: Oskar Melzer, Nano Vergel, Philip Young

Entrance 22,50 ex fee
Boarding 23.00 01.00
Sailing 01.00 04.00
End 05.00


www.mtv.nl/thetrip

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws