Carl Cox goed beluisterd

Partyscene Redactie | 10 november 2005
headlines

carl coxHet radioprogramma van Carl Cox bestaat pas twee jaar en is op dit moment een van de snelst groeiende radioshows ter wereld. Meer dan een miljoen mensen luisteren ieder weekend naar de populaire dj. Het programma is live te volgen op de website van de dj, www.carlcox.com, en later terug te luisteren via RealNetworks. Muzikaal gezien trekt Carl zijn programma ver de breedte in en komen alle vormen van elektronische muziek zo ongeveer aan bod, met als  rode lijn house en techno op het scherpst van de snede.

Wel heeft de dj in zijn twee uur durende programma, vaste onderdelen. Zo begint hij met ‘Global Warmer’, waarin hij zijn beste plaat van de week laat horen, is er het onderdeel ‘Global Lowdown’, met muziek van zijn favoriete labels, gevolgd door ‘Global Alliance’, waarin een gast dj een dj-set van een half uur komt doen en de meester sluit de show zelf af met een mix van een uur, genaamd ‘Carl’s International Diary’, met daarin de hoogtepunten van zijn eerder sets.

Het programma wordt geproduceerd door The Radio Department, dat ook de shows van Armin van Buuren en John Digweed produceert. Het programma van Carl wordt niet alleen via zijn site uitgezonden, maar wereldwijd ook door radiozenders, waaronder Radio 538. Wereldwijd komen daar nog iedere week nieuwe zenders bij. Het is dus duidelijk dat ook de populariteit van Carl Cox nog iedere dag groeit.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws