Heartbeat,12 november, Tagrijn

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En de muren van de Tagrijn bleken niet geluidswerend genoeg meer te zijn om er dance avonden te geven.Maar onverwachts mag het poppodium nog een jaar langer open blijven.

Naast de Projekt Xit techno avonden, gaat er 12 november ook een harstyle event van start: Heartbeat. De organisatie heeft voor haar debuut dan ook niet de minste hardstyle DJs van Nederland geboekt. DJ Luna, Dano en The Abyss zullen de avond gaan vullen met hun harde beats.

Menig hardstyle hart zal sneller gaan kloppen bij de naam DJ Luna. Ons aller bekend van o.a. Qlimax,Sensation Black en zijn optreden op Shockers toen hij tussen Speedy J en Rush stond op de line up. Richard de Mildts carrire is explosief te noemen. Zeker toen hij werd ontdekt door Q Dance die hem gigs opleverde op feesten als Qlubtempo,HouseQlassics en DefQon.

Zijn populariteit werd vorig jaar alleen nog maar bevestigd door zijn 4e plek op de DJ Awards. Daar stond hij tussen namen als Tiesto,Carl Cox en Sven Vath. Luna zelf zegt een hekel te hebben aan de Hollands hokjes geest en hij steekt zijn liefde voor de techno sounds dan ook niet onder stoelen of banken. In zijn programma op Q dance introduceerde hij bijvoorbeeld de techno knaller van de week. Richard bewijst van alle markten in hardere stijlen thuis zijn. Op Heartbeat kan je dan ook een knallende en gevarieerde set van hem verwachten.



Dano behoeft eigenlijk geen enkele introductie. Ooit begon hij met hardcore , was lid van het Dreamteam naast Gizmo,Buzzfuz en The Prophet. Inmiddels heeft hij door de jaren heen ook zijn verdiensten gemaakt als hardstyle DJ. Optredens op HouseQlassics, Holland Exclusive en vele andere feesten hebben hem gebracht waar hij nu staat op de hardstyle kaart van Nederland. Hij is niet meer weg te denken en zal dan ook met ere plaats nemen in de line up van de Heart Beat Hardstyle avond.

The Abyys ooit lid van het duo Haze&Abyss is vorig jaar solo gegaan. De stijlen van de twee DJs kwamen niet meer helemaal overheen. Haze wilde zich meer concentreren op produceren en The Abyys werd geboren. Ook hij is weer geen onbekende bij de dance organisatie Q Dance. Qlubtempo is wel een van de feesten waar hij echt doorbrak. Zijn uplifting hardstyle sounds zullen ervoor zorgen dat je deze avond niet stil zult staan.

Heartbeat zal voor de echte hardstyle liefhebber niet onder doen aan de grotere en massalere evenementen. De Tagrijn is een locatie die 500 feestgangers kan huisvesten met een goed geluidsysteem waar de harde beats helemaal tot hun recht zullen komen.

Presale: 14 euro (t Oor ,Hilversum)
Reservations call: 035-6215841
At the door: 16

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws