Motion presenteert Dave Seaman

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zoals van Motion verwacht kan worden, is er een headliner geboekt waar je U tegen zegt. Niemand minder dan Dave Seaman zal de eerste zaterdag in december het podium van Panama te Amsterdam betreden voor een 3 uur durende set.

Dave Seaman, afkomstig uit Engeland, is wereldwijd n van de meest gerespecteerde djs. Hij stond aan het begin van de Britse dancemuziek revolutie en is vandaag de dag nog steeds n van de leidinggevende figuren in de scne. Hij heeft dit te danken aan zijn eindeloze enthousiasme en creativiteit, niet alleen in zijn sublieme progressive dj-sets, maar ook in zijn producties. Michael Jackson, Kylie Minogue, Robbie Williams en U2 zijn slechts enkele voorbeelden met wie hij heeft samengewerkt. Ook mixte hij voor het befaamde label Renaissance de Audio Therapy mix series.

Naast deze Engelse top dj zijn natuurlijk de Motion residents Miss Nine en Sem Sonic aanwezig. Verder worden Herr Arter & Terry Toner en Juan Sanchez uitgenodigd om geweldige sets neer te zetten in de studio van Panama. Vision Impossible is er weer bij om de zaal van de nodige graphics te voorzien.



De sfeer tijdens de vorige editie van Motion begin oktober was in n woord fantastisch. Dit heeft Motion genspireerd om het in december nog grootser en mooier aan te pakken. Ook zal er, zoals altijd bij Motion, weer extra goed geluid en mooi licht geplaatst worden in Panama.

Kaarten voor Motion op 3 december kosten 17,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl) en Amsterdams Uitburo (www.aub.nl). BEEP! heeft een speciale autumn sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws