Break that beat

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Club Waas in Rotterdam is ook deze keer weer het territorium waar Multiarea haar multidisciplinaire event presenteert.

Ditmaal is te gast DJ Looka. Deze Belg, momenteel woonachtig in Nederland, heeft op n van de eerste 10 Days Off edities gestaan en heeft destijds een radioshow bij Studio Brussel gehad. Nu is hij iedere maand te beluisteren in de lounge van de Off-Corso tijdens Thursday 2gether. Multiarea is dan ook vereerd om deze breakbeat held de 19e in haar midden te hebben. Samen met de Somethin Else residents, Subsequent & da Vinci, zal hij een aantal flinke doses breakbeat de dansvloer op laten schallen.

De sfeerbeelden komen voor rekening van twee vrouwelijke VJs, Just en Niki. Zij gaan graag de uitdaging aan om met hun beelden een extra dimensie toe te voegen aan de muziek en de zintuiglijke waarneming, waardoor er een totaalbeleving van lichaam en geest zal ontstaan.

Op het gebied van kunst zullen er in de lounge een video-installatie van Watnou en een media-installatie van Travis worden opgesteld. Hiermee wordt de interactie met de bezoeker aangegaan, om zodoende deze meer te betrekken in het geheel.

Artiesten:
DJ Looka (Thursday 2gether)
DJ Subsequent
DJ da Vinci
VJs Just & Niki
Kunstenaars Watnou & Travis

Locatie: Club Waas, Westelijk Handelsterrein, Van Vollenhovenstraat 15c, 3016 BE Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 7 Euro

Kijk voor meer informatie op www.somethinelse.nl, www.multiarea.nl of op www.landvanwaas.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws