Shuffle in de Lichtfabriek

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het succesvolle concept blijft maar doorgaan. De djs draaien hun favoriete plaatjes tot diep in de nacht. Ook pakken ze zeer zeker de lijst met favoriete nummers op, van de vorige juke-box oktober shuffle, samengesteld door onze vaste bezoekers.

Met deze inspirerende muziekwisselingen, die zo langzamerhand wel bekend zijn, gaan we er keihard tegenaan. Resident djs Jelle en Bart gaan recht op hun doel af en de speciale gast DJ( pionier van de Shuffle) is Rob Boskamp . We hoeven inmiddels niets meer uit te leggen met deze line-up.



Schudden met alles wat je hebt, swingen en draaien met die heupen, het kan niet meer uitblijven volgens de mannen achter de DJ-booth. .

En laten we eerlijk zijn, met disco-classics, club, house, pop en urban kan echt iedereen wel een keertje de dansvloer op.

By the way: Let eens op die entreeprijs, die is trouwens ook niet meer van deze tijd.

Stuur een mailtje naar [email]shuffle@formandfunction.nl[/email] en je bent binnen voor 6,00 (mogelijk tot zaterdag12november 1800h)

Kaarten kunnen ook aan de deur gekocht worden, maar kosten dan : 8,00.

Shuffle begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur. De Lichtfabriek bevindt zich aan de Minckelersweg 2 in de Haarlemse Waarderpolder. Een routebeschrijving is te vinden op www.lichtfabriek.nl. Fotos van de vorige Shuffle feesten en meer informatie is er te vinden op www.formandfunction.nl. Leeftijd 18+.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws